Kaarten en gidsen > Europa > Duitsland > Zuidwest-Duitsland > Baden-Württemberg, Zwarte Woud
Zuidwest-Duitsland

Kaart en gidsen voor Baden-Württemberg, Zwarte Woud

Op deze pagina vind je de kaarten van de zuidwestelijke Duitse bondstaat Baden-Württemberg en het Zwarte Woud. Het zit al in de naam; het Zwarte Woud is een dichtbebost middelhoog gebergte in zuidelijk Duitsland, dat hoe zuidelijker hoe hoger wordt en in het uiterste zuiden bijna aan de Zwitserse Alpen grenst. In het Zwarte Woud vind je diverse prachtige meren, wijde uitzichten vanaf bijvoorbeeld de Feldberg, en leuke steden zoals Freiburg en Offenburg. Ontdek dit prachtige wandelgebied met kaarten van de Noorderzon! Meer weten over de kaarten van het Zwarte Woud? Haal ze in onze winkel of lees onderaan verder!

Resultaat 1–24 van de 102 resultaten wordt getoond

Het wandelgebied ‘Het Zwarte Woud’

Als de sneeuw van de bergtoppen in de lente verdwijnt, komen alle wandelpaden weer tevoorschijn. Het Zwarte Woud is een populair wandelgebied, dat uitgebreid in kaart is gebracht. Bewandel alle toppen van dit prachtige Zuid-Duitse gebied en bekijk al het moois wat deze regio te bieden heeft! Doordat de hoogste toppen niet hoger zijn dan 1500 meter, zijn de meeste bergen volledig bedekt met bossen die veel leuke dieren herbergen zoals herten, zwijnen en kleine populaties beren en wolven.

Met de wandelkaarten van de Noorderzon weet je zeker dat je geen enkel hoogtepunt van dit gebied mist, zoals onder andere de Triberg watervallen, de burcht van Hohenzoller en de bron van de grootste rivier van Europa: de Donau!

Kaarten van Stuttgart

De hoofdstad van de deelstaat Baden-Württemberg is Stuttgart, een mooie oude stad bekend om al haar cultuur. Stuttgart staat vol met leuke theaters gevuld met verscheidene toneelgroepen, cabaretgroepen en musicalentourages. Ook de literatuur heeft een belangrijke plaats in de stad met vele wekelijkse lezingen van bekende schrijvers, en de nieuwe bibliotheek van de stad is een van de mooiste gebouwen van de stad. Ontdek Stuttgart en de andere steden in Baden-Württemberg met stadskaarten van de Noorderzon!