Landeninformatie

Stel je bent nieuwsgierig en leergierig van aard en om wat voor reden dan ook bijzonder geïnteresseerd in een bepaald land, volk of gebied. Het kan zijn dat je dan de behoefte voelt om je er nog wat meer in te verdiepen en andersoortige informatie tot je te nemen dan wat binnen het bestek van een reisgids valt.

Resultaat 1–24 van de 517 resultaten wordt getoond

Toelichting bij ons assortiment landeninformatie

Misschien is het een gebied waar je vaker naar toe gaat of zou willen gaan, misschien ga je er wel voor kortere of langere tijd wonen. Het kan dan niet alleen heel interessant maar zeker ook heel nuttig en handig zijn boeken te lezen die tot doel hebben je beter bekend te maken met gewoontes en gebruiken in een land. Je zal zodoende in staat zijn de lokale cultuur echt goed te leren kennen, begrijpen en waarderen én je weg erin vinden!

Daarnaast zijn er landen met een buitengewoon interessante geschiedenis en je wil daar graag wat meer van weten. Ook zijn er reportageachtige, rijk geïllustreerde reisverslagen die een leuk inkijkje geven in de specifieke cultuur van een regio of een mooi beeld geven van het daar aanwezige landschap. Maar dan kom je natuurlijk al snel in een overlappingsgebied met de rubriek ‘reisverhalen’. Hoe dan ook, ook in dit brede veld van special interest titels heeft De Noorderzon een ruime selectie boeken.

Blogs over Landeninformatie