Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Scandinavië (& Noordpool) > Zweden > Midden Zweden > wandelkaart Sälen & Fulufjället 1:50.000

wandelkaart Sälen & Fulufjället 1:50.000

19,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelkaart Sälen & Fulufjället 1:50.000
Regio
Uitgavedatum 2021
Uitgever

Serie

ISBN

9789186773380

Categorie
2021 | Calazo | Calazo Sverige | 9789186773380
Extra titelinformatie

Deze kaart is een van de kaarten die we de nieuwe generatie bergkaart noemen. Dit betekent een schat aan details die niet te vinden zijn op andere kaarten van hetzelfde gebied. De terreininformatie is gebaseerd op laserscanning vanuit de lucht. Naast geheel nieuwe hoogteintekening gebaseerd op een equidistantie van 10 meter, verschijnen waterlopen en taluds aanzienlijk beter dan voorheen. De paden worden nauwkeuriger weergegeven, evenals moerassen, gebouwen, stenen land en moeilijk bereikbare vegetatie.

Groot deel met Sälenfjällen aan de ene kant en Fulufjällets Nationaal Park aan de andere kant, twee kaarten in één als je het vergelijkt met de editie van Lantmäteriet. Maar ook meer details zoals duidelijk gemarkeerde geprepareerde skipistes, de mountainbikeroutes rond Rörbäcksnäs (die echt aan te bevelen zijn, een van de beste van het land), hutten service etc.

Tyvek is het beste materiaal is voor een kaart. De kaart is gemaakt van een synthetische vezel die de kaart volledig water- en scheurvast maakt.