Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandeltochten > Meerdaagse wandelroutes > Europa > Scandinavië (& Noordpool) > Zweden > Zweeds-Lapland (Norrbottens Län) > wandelkaart Kungsleden: Kebnekaise, Abisko & Riksgränsen 1:50.000

wandelkaart Kungsleden: Kebnekaise, Abisko & Riksgränsen 1:50.000

19,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelkaart Kungsleden: Kebnekaise, Abisko & Riksgränsen 1:50.000
Regio
Uitgever

ISBN

9789188335302

Categorie ,
Calazo | 9789188335302
Extra titelinformatie

"Wij bij Calazo hebben vijf kaarten op schaal 1:50.000 ontwikkeld met een uniek niveau van detail die de gehele route van de Kungsleden tussen Abisko in het noorden en Hemavan in het zuiden bestrijken.

Deze kaart bestrijkt de meest noordelijke en populaire route tussen Abisko en Kebnekaise/Nikkaluokta, maar het gedeelte omvat ook het hele berggebied tussen Abisko en Riksgränsen en de Nordkalottleden bij Unna Allakasstugorna.

Als u uw wandeling zuidwaarts wilt voortzetten naar Vakkotavare of naar Ritsem via Hukejaure, kunt u deze aanvullen met de kaart Nikkaluokta, Ritsem & Vakkotavare 1: 50 000.

Deze kaart is een van de kaarten die we de nieuwe generatie bergkaarten noemen. Dit betekent een mate van detail die op andere kaarten van hetzelfde gebied niet te vinden is. De terreininformatie is gebaseerd op laserscanning vanuit de lucht. Naast volledig nieuwe hoogtelijnen met een afstand van 10 meter, worden waterlopen en steile hellingen veel beter weergegeven dan voorheen. Paden worden met grotere nauwkeurigheid gereproduceerd, evenals greppels, gebouwen, rotsachtige grond en moeilijk bereikbare vegetatie.

Wij hebben ontdekt dat Tyvek® het beste materiaal is voor een kaart. De kaart is gemaakt van een synthetische vezel die de kaart volledig ondoordringbaar maakt voor water en zeer scheurbestendig. Een Tyvek kaart is onverscheurbaar en kleurvast."