Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Frankrijk > Noordoost-Frankrijk > Champagne, Franse Ardennen > wandelkaart 3016-SB Lac du Der-Chantecoq, Wassy 1:25.000

wandelkaart 3016-SB Lac du Der-Chantecoq, Wassy 1:25.000

Serie Bleue (vernieuwd)

15,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelkaart 3016-SB Lac du Der-Chantecoq, Wassy 1:25.000
Regio
Uitgever

Serie

ISBN

9782758533351

Categorie ,
IGN | IGN 25 Champagne / Ardennes | 9782758533351
Extra titelinformatie

Het Lac du Der is beroemd onder vogelaars, onder meer wegens de relatief grote aantallen kraanvogels die je er tijdens de trek kunt aantreffen.

Dit is een deel uit de vernieuwde Série Bleue. Dat zijn zeer gedetailleerde topografische kaarten, met nauwkeurige registratie van onder meer (wandel)paden, hoogtelijnen en vele overige landschapselementen. Prima om mee te wandelen, ieder boerenstalletje staat erop! Wij doen de kaart in een transparant plastic hoesje (ook handig voor in de rugzak of tijdens het wandelen) en we stoppen er een door ons samengestelde Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst (ca. 500 woorden) bij in.

De vernieuwde kaartbladen zijn twee keer zo groot als voorheen en met een mooi design. Locaties voor wandeltochten en outdoor activiteiten worden benadrukt; een in drie talen opgestelde legenda (Frans, Engels en Duits). De kaart geeft gratis toegang tot mobiele internet diensten met een unieke QRCODE via een smartphone (IOS, ANDROID en WINDOWS MOBILE). De gebruiker heeft de mogelijkheid om de IGN kaart te raadplegen op zijn smartphone, maar ook om de lokale weersomstandigheden via de mobiele site van METEO FRANCE te bekijken.

Tip: klik op de serienaam, dan verschijnen alle IGN 25 kaarten van deze regio, op volgorde.