wandelgids Leichte Wanderungen Münchner Berge

40 Genusstouren in den Münchner Bergen

17,90

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelgids Leichte Wanderungen Münchner Berge
Regio ,
Uitgavedatum 2020
TaalDuits
Uitgever

Serie

ISBN

9783763330485

Categorie
2020 | Bergverlag Rother | Rother Wanderbuch | 9783763330485
Extra titelinformatie

Wie graag korte, vlakke routes wandelt, komt met de "Leichte Wanderungen - Genusstouren Münchner Berge" ruimschoots aan zijn trekken. Dit Rother wandelboek presenteert 40 tochten naar bijzonder mooie bestemmingen in de Beierse en Tiroolse bergen en in de uitlopers van de Alpen.

Ze leiden met weinig klimmen over schilderachtige paden door een prachtige natuur. In het alpine terrein wachten panoramische paden en bergtoppen met indrukwekkende vergezichten, terwijl idyllische rivier- en merenlandschappen met uitkijkpunten om te pauzeren en te genieten op u wachten tijdens de dalwandelingen. En op alle wandelingen nodigen gezellige almen en herbergen uit om te stoppen voor een hapje eten.

De gemakkelijk te bewandelen tochten zijn bijzonder geschikt voor plezierwandelaars, laatkomers, gezinnen met kinderen, senioren en iedereen die het wandelen rustig aan wil doen. De lengte varieert van één tot vier uur wandeltijd. Alle wandelingen volgen goed bewegwijzerde paden en worden in detail beschreven met foto's, kaartgedeelten met de route aangegeven en informatieve hoogteprofielen. GPS tracks voor alle tochten kunnen gratis worden gedownload van de website van de uitgever. De meeste bestemmingen zijn bereikbaar met het openbaar vervoer en bijna elke reisbeschrijving wordt aangevuld met een anekdote, legende of historisch incident. De omslagflap geeft een overzicht van alle 40 tochten met wandeltijden, hoogte-informatie en bijzonderheden, zodat snel en gemakkelijk de juiste tocht kan worden gekozen.