Israel National Trail | wandelgids

Hike the land of Israel

59,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Israel National Trail | wandelgids
Regio
UitgavedatumFebruari 2020
TaalEngels
Gewicht0,30 kg
Uitgever

ISBN

9789654205917

Pagina aantal

200

Auteursnaam

Jacob Saar & Yagil Henkin

Formaat

165 x 230 mm

Categorie ,
Februari 2020 | 0,30 kg | Eshkol | 9789654205917 | 200 | Jacob Saar & Yagil Henkin | 165 x 230 mm
Extra titelinformatie

De Israel National Trail [INT] is een van de meest bijzondere wandelingen ter wereld en strekt zich uit over 1.100 kilometer van het noorden naar het zuiden van Israël. U kunt de hele lengte van het pad wandelen, of alleen bepaalde delen van het pad naar keuze en u kunt het ook in de winter wandelen. U beleeft een geweldige woestijnwandeling in de Negev- en Judea-woestijnen en langs de Dode Zee, het laagste punt op aarde. Het is de ultieme woestijnwandelervaring, en u kunt het gemakkelijk doen met de gids die gewoon alles heeft wat u nodig heeft.

Deze volledige en uitgebreide gids bevat 62 topografische kaarten (1:50.000) en 8 wegenkaarten (1:250.000). Het is een ultralichte gids, die slechts 300 gram weegt. De gids biedt een volledige beschrijving van de wandeling in zowel noord- als zuidwaartse richting, samen met het wandelprofiel - afstand en hoogte boven of onder zeeniveau. U vindt in de gids fascinerende informatie over geologie, geschiedenis, unieke botanische informatie en interessante korte uitstapjes. De kaarten en de beschrijvingen van de dagetappes en tips maken deze gids tot uw one-stop-shop en alles wat u nodig heeft om de Israel National Trail te lopen. De gids is geschikt voor ervaren wandelaars, maar ook voor families en individuen die Israël op een geheel nieuwe en spannende manier willen verkennen.

In de gids staan links naar belangrijke informatie die gratis te downloaden is, waaronder het volledige voorwoord van de gids, contactgegevens van mensen in de woestijn die water voor u bewaren, een lijst van 'trail angels', een lijst van kruidenierswinkels langs de INT, vervoer van het vliegveld naar uw beginpunt in Dan of in Eilat en nog veel meer. Er is een QR-code voor routewijzigingen, plus links naar aanbevolen INT alternatieve routes, en de beste dagwandelingen in Israël. Het nieuwe gedeelte van Arad naar Masada en de Dode Zee is inbegrepen.