6 januari 2023 Presentatie Theo Bosboom over IJsland | REEDS VOLGEBOEKT!

Geschreven door Leon Receveur
Leestijd: 2 minuten

HET BOEK IS NOG WEL VERKRIJGBAAR!!

Presentatie door Theo Bosboom
Terug naar IJsland

Op vrijdagavond 6 januari presenteert de Arnhemse landschapsfotograaf Theo Bosboom zijn nieuwe fotoboek Terug naar IJsland bij Reisboekhandel De Noorderzon. (Aanvang 19:00 uur, gratis toegang)

Theo heeft inmiddels meer dan 14 maanden doorgebracht op IJsland en is er vanaf 2006 elk jaar minstens 1 keer geweest, in alle seizoenen. Hij kent IJsland als geen ander en voelt zich op IJsland veel dichter bij de natuur dan op welke andere plek ook. “Het is net alsof ik de natuur hier intenser beleef. IJsland kruipt onder mijn huid, het raakt me, het overweldigt me, iedere keer weer opnieuw”, schreef hij al in 2012.

Het boek Terug naar IJsland vormt een prachtige en persoonlijke fotografische ode aan dit ruige en fotogenieke eiland, met onder meer veel spectaculaire beelden van de Fagradalsfjall vulkaanuitbarsting van 2021.

Tijdens de presentatie zal Theo uitgebreid vertellen over zijn passie voor IJsland en zal hij de mooiste beelden uit het boek laten zien. Uiteraard is er na afloop gelegenheid tot het stellen van vragen en kan er desgewenst een gesigneerd exemplaar van het boek worden aangeschaft.
Theo Bosboom is sinds 1969 professioneel fotograaf, na een eerdere carrière als advocaat. Hij werkt onder meer voor National Geographic en zijn werk wordt regelmatig bekroond bij prestigieuze fotowedstrijden als de Zilveren camera, Wildlife photographer of the year en European wildlife photographer of the year.
Leon Receveur
Leon Receveur is eigenaar van De Noorderzon. Al meer dan veertig jaar heeft hij een ervaring opgebouwd als reisboekhandelaar, de eerste jaren als mede-oprichter van Kaartenwinkel Stap voor Stap. Sinds eind 1988 is Leon de trotse eigenaar van onze mooie Arnhemse reisboekhandel.