Kaarten en gidsen > Cadeau-artikelen > Europa > Benelux > Nederland > Oost Nederland > Arnhem en de Veluwe > ZV Zuid-Veluwe | Trage Paden wandelkaart 1:20.000 / 25.000

ZV Zuid-Veluwe | Trage Paden wandelkaart 1:20.000 / 25.000

Verken het landschap in de laagste versnelling

12,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
ZV Zuid-Veluwe | Trage Paden wandelkaart 1:20.000 / 25.000
Regio
UitgavedatumApril 2017
Gewicht0.11 kg
Uitgever

Serie

ISBN

9789491767012

Gebied

Met NP de Hoge Veluwe en de Veluwezoom, 6129

Auteursnaam

Samenstelling en routes: Leon Receveur

Categorie ,
April 2017 | 0.11 kg | Reisboekhandel De Noorderzon | Trage Paden | 9789491767012 | Met NP de Hoge Veluwe en de Veluwezoom, 6129 | Samenstelling en routes: Leon Receveur
Extra titelinformatie

Verken het landschap in de laagste versnelling

Deel uit een serie topografische wandelkaarten, uitgegeven door De Noorderzon. Kenmerken: groot samengestelde blad, tweezijdig bedrukt, scheur- en watervast. De enige wandelkaart die zowel De Hoge Veluwe als De Veluwezoom bestrijkt! En verder de panoramarijke stuwwal (tussen Arnhem, Oosterbeek en Wolfheze), Meinerswijk en de Arnhemse stadsparken.

De kaart toont de lange-afstandsroutes van Wandelnet en met zorg samengestelde, aantrekkelijke rondwandelingen, deels gebruikmakend van de route-aanduiding van de LAW's. De kaart bevindt zich in kartonnen hoes, tezamen met een folder met nuttige wandelinfo. De cartografie is hoofdzakelijk Kadaster Geo-informatie (Topografische Dienst) afkomstig. De kaart is volledig milieu-onschadelijk vervaardigd.

Nieuw op deze kaart is de reliëfaanduiding d.m.v. schaduwering! De hiervoor gebruikte data komen van Actueel Hoogtebestand Nederland (PDOK). Voor de liefhebber zijn er GPS-tracks gratis bijgeleverd. De gps-tracks kunt u downloaden met behulp van de code die u vindt in de begeleidende folder bij de kaart. Vul deze code hieronder in en de lijst met tracks komt tevoorschijn.

Instructie voor beginnende gebruikers van digitale wandelroutes op de mobiele telefoon: Nadat je een route hebt gedownload ga je naar het kaartenprogramma dat je op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. In die kaarten-app moet je dan vervolgens de route importeren vanuit 'downloads' (of waar je de gedownloade route hebt geplaatst - meestal is dat automatisch downloads). De rest moet je kaarten-app aangeven. Het programma Topo-gps is aan te bevelen, wij werken daar zelf ook mee en daarmee gaat dit perfect. Veel succes!