Wandern mit Hund: Allgäu | wandelen met je hond

mit Tannheimer Tal und Kleinwalsertal

20,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Wandern mit Hund: Allgäu | wandelen met je hond
Regio ,
Uitgavedatum 2023
TaalDuits
Uitgever

Serie

,

ISBN

9783763333820

Categorie
2023 | Bergverlag Rother | mit Hund, Rother Wanderbuch | 9783763333820
Extra titelinformatie

De Allgäu is een wandelparadijs - ook voor hondenbezitters! Maar welke van de ontelbare tochten voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften van onze viervoeters?

Het wandelboek "Wandern mit Hund" biedt 40 routesuggesties voor de regio Allgäu met het Tannheimer Tal en het Kleinwalsertal, en alle routes zijn door de Allgäu auteur en haar hond Nea (Berger des Pyrénées) getest op hun geschiktheid voor honden. Wandelaars met honden stellen zich immers verschillende vragen bij het kiezen en plannen van een tocht: Zijn er schone waterpunten zoals beekjes of meren die geschikt zijn om te drinken of zelfs te zwemmen? Zijn er vakwerkbruggen of hoge stenen trappen om over te steken? Moet je over koeienweiden en is een leiband verplicht?

De gedetailleerde tochtbeschrijvingen helpen je om de wandeling goed in te schatten.De aard van de paden speelt hierbij een rol, evenals de eisen die de tocht stelt aan mens en hond.Een belangrijk aandachtspunt van het boek is dat er voor alle mensen en honden iets passends is: Voor beginners en ervaren wandelaars, voor jong en oud, voor recreatieve wandelaars en meer ambitieuze bergliefhebbers.

Algemene informatie over de regio en wandelen met honden, evenals diverse praktische tips maken het tourgedeelte compleet.