Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Scandinavië (& Noordpool) > Finland > Zuid-Finland en Midden-Finland > wandelkaart Teijo Kurjenrahka Ulkoilukkartta 1:20.000

wandelkaart Teijo Kurjenrahka Ulkoilukkartta 1:20.000

20,95

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelkaart Teijo Kurjenrahka Ulkoilukkartta 1:20.000
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9789522667519

Gebied

Zuidwest-Finland, regio Turku

Categorie
2023 | Genimap Oy | Wandelkaarten Finland | 9789522667519 | Zuidwest-Finland, regio Turku
Extra titelinformatie

Twee populaire bestemmingen in Varsinais-Suomi, gedrukt op waterdicht materiaal.
Maak een wandeling in de nationale parken van Varsinais-Suomi en maak kennis met de oude fabrieken, monumentale bomen en moerasnatuur!

De outdoorkaart Teijo Kurjenrahka 1:20.000 bestrijkt de populairste kampeerbestemmingen in Zuidwest-Finland op een nauwkeurigere schaal dan voorheen. Naast de twee nationale parken (Teijo en Kurjenrahka) bevat het dubbelzijdige kaartblad kaarten van het natuurpark Vaskijärvi en andere delen van de Kuhankuono wandelroute, allemaal op dezelfde schaal van 1:20.000 (1 cm op de kaart is 200 m in het terrein). De outdoorkaart is gedrukt op waterbestendig materiaal. In het schilderachtige gebied van Teijo in Salo zijn wandelroutes en diensten in overvloed en in goede staat. In de regio zijn oude herenhuizen en ijzerfabrieken waardevolle cultuurhistorische schatten. De kaart omvat ook het gebied van het toeristische centrum Meri-Teijo.

De beste kenmerken van het Nationaal Park Kurjenrahka zijn de uitgestrekte, open, natuurlijke moerasgebieden en de lange stukken nstrand. Kurjenrahka is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Turku.

De 150 km lange wandelroute van Kuhankuono loopt van Turku naar het noorden, helemaal tot aan Ylänee. De routes lopen door bossen met hier en daar rotsachtige terreinen. De route bestaat uit verbindingsroutes en ringroutes, de Vajosuo wandeling, het Savojärvi circuit, de Rehtsuo route, de Pukkipalo route, het Pirunkirko pad, het Kangenmieka circuit en de Vaskijärvi route worden op de kaart getoond. De routebeschrijvingen kan je vinden op de website van de Kuhankuono wandelroute.

Naast terreininformatie zijn ook routes, campings en diverse horeca- en verblijfplaatsen op de kaart aangegeven.