wandelgids Tschechischer Goldsteig Rother Wanderführer

Auf alten Handelswegen durch Süd- und Westböhmen | Böhmerwald – Bäderdreieck

17,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelgids Tschechischer Goldsteig Rother Wanderführer
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9783763346332

Pagina aantal

208

Formaat

11,5 x 16,5 cm

Categorie ,
2023 | Bergverlag Rother | RWG | 9783763346332 | 208 | 11,5 x 16,5 cm
Extra titelinformatie

De Tsjechische Goldsteig (Tsjechisch: Zlatá Stezka) begint in Zuid-Bohemen aan de grens bij Bischofsreut. Hij loopt door het Šumava Nationaal Park (Boheemse Woud) en de regio Pilsen. Na in totaal 17 dagelijkse etappes en 291 kilometer wandelen eindigt de tocht in Chodová Planá bij het kuuroord Driehoek. De Tsjechische Goldsteig is de parallel van de Goldsteig in het Beierse Woud en de Oberpfalz. Als je wilt, kun je op verschillende verbindingspaden wisselen tussen de Tsjechische en Beierse kant en zo het hele Beiers-Boheemse middelgebergte bewandelen.

Onderweg is het aan te raden om de interessante musea, kastelen en paleizen langs de Tsjechische Goldsteig te bezoeken. Ze leren bezoekers niet alleen over de geschiedenis van de zouthandel, maar ook over de geschiedenis van de Tsjechische buren. De wandelgids geeft informatie over de bezienswaardigheden en openingstijden.

De Rother wandelgids "Tschechischer Goldsteig" biedt alle informatie die je als langeafstandswandelaar nodig hebt. Het beschrijft betrouwbaar alle etappes en de verbindingsroutes naar de Beierse kant. Zo kun je de route aanpassen aan je eigen wensen. De wandelgids geeft alle informatie over de infrastructuur, zoals overnachtingsmogelijkheden, herbergen en bus- en treinverbindingen. Voor elke etappe zijn er kaartfragmenten met de route erop gemarkeerd en informatieve hoogteprofielen. GPS-tracks zijn beschikbaar om te downloaden.