Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Benelux > België & Luxemburg > Wallonië (Ardennen) > wandelgids 18 Randonnées en Boucle (tome 1: Namur / Luxemburg)

wandelgids 18 Randonnées en Boucle (tome 1: Namur / Luxemburg)

18 rondwandelingen langs GR’s in de provincies Namen en Luxemburg

24,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelgids 18 Randonnées en Boucle (tome 1: Namur / Luxemburg)
Regio
Uitgavedatum 2022
TaalFrans (met onze F-N wandelwoor
Uitgever

Serie

ISBN

9782931078204

Categorie
2022 | SGR | Topoguides (B) | 9782931078204
Extra titelinformatie

De Waalse natuurparken vertegenwoordigen 33% van het Waalse grondgebied, d.w.z. 71 gemeenten verspreid over heel Wallonië. Het zijn gebieden met een bijzondere landschapsidentiteit die de bezoeker een rijke en ongerepte natuur bieden. De natuurparken, plaatsen van verjonging en talrijke wandelroutes, verwelkomen nu enthousiaste wandelaars rond 36 nieuwe lussen ('boucles') verzameld in 2 topogidsen.

De topogidsen 'Randonnées en Boucle' bieden een formule die aangepast is aan liefhebbers van dagtochten van ongeveer 20 kilometer, aangevuld met varianten waardoor iedereen zijn route kan aanpassen. Deze wandelingen zijn gebaseerd op de GRpaden die bekend zijn bij langeafstandswandelaars.

De 12 Waalse Natuurparken nodigen u uit voor een wandeling... De gids zal u toelaten deze landelijke gebieden met hun vele facetten te ontdekken, de landschappen die u worden aangeboden, deze ongerepte natuur, adembenemende panorama's, typische dorpen en gehuchten, de rijkdom van de bodems, hun erfgoed... onbeperkt te bewonderen.

De gidsen bevatten behalve de routebeschrijvingen ook gedetailleerde topografische kaarten, met intekening van de routes. Voorzien van onze Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst (ca 500 woorden).