Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandeltochten > Santiago de Compostela > Europa > Zuid-Europa / Middellandse Zee > Spanje > Santiago de Compostela, de Spaanse routes > wandelatlas Santiago deel 2: Santo Domingo de la Calzada to Terradillos de los Templarios 1/50

wandelatlas Santiago deel 2: Santo Domingo de la Calzada to Terradillos de los Templarios 1/50

17,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wandelatlas Santiago deel 2: Santo Domingo de la Calzada to Terradillos de los Templarios 1/50
Regio
Uitgavedatum 2024
Uitgever

ISBN

9781566959209

Categorie ,
2024 | National Geographic | 9781566959209
Extra titelinformatie

Deel uit een reeks van vier wandelatlasjes, tezamen de gehele Santiagoroute van St-Jean-Pied-de-Port tot Santiago de Compostela bestrijkend. Een beknopte beschrijving van elk deel van het pad vertelt reizigers over de vele bezienswaardigheden.

Alle vier de wandelatlassen bevatten gedetailleerde topografische kaarten op schaal 1:50.000 (2 cm = 1 km). Elke pagina is gecentreerd op het pad en overlapt met de aangrenzende pagina's, zodat er weinig kans is om te verdwalen. Onderaan elke pagina staat een routeprofiel dat de afstand tussen steden, rusthuizen en toegangspunten tot de route aangeeft. De kaart en het lprofiel bieden een stap voor stap visuele gids voor het wandelen van de tocht.

De wandelatlassen van National Geographic zijn gedrukt op "Stonepaper" waterproof, scheurbestendig papier. Een coördinatenstelsel (lengte- en breedtegraden) is op de kaart afgedrukt om te helpen met GPS navigatie.