Rother wandelgids Tiroler Höhenweg | Rother Wanderführer

von Mayrhofen nach Meran | Alle Etappen, mit Varianten und Gipfeln

15,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Rother wandelgids Tiroler Höhenweg | Rother Wanderführer
Regio ,
UitgavedatumApril 2018
TaalDuits
Uitgever

Serie

ISBN

9783763345090

Pagina aantal

224

Categorie ,
April 2018 | Bergverlag Rother | RWG | 9783763345090 | 224
Extra titelinformatie

De Tiroler Höhenweg voert je door berggebieden met zeer uiteenlopende kenmerken: hij voert door de Zillertaler Alpen met hun indrukwekkende gletsjers, over de Brennerpas en vervolgens door de Tribulaune met zijn heldere dolomieten toppen. De route loopt vervolgens door de Stubaier Alpen en het Ötztal en doorkruist de Zuid-Tiroolse Texelgruppe met de fabelachtige Spronser meren. Na 130 kilometer bereik je eindelijk Merano. Als grensoverschrijdende langeafstandswandelroute verbindt de Tiroler Höhenweg incidenteel wat ooit door de Eerste Wereldoorlog gescheiden was. De etappes worden gepresenteerd met nauwkeurige beschrijvingen van het parcours, kaartgedeelten waarop de route is aangegeven en informatieve hoogteprofielen. Informatie over vervoermiddelen en winkelmogelijkheden vereenvoudigen de etappeplanning. GPS tracks zijn beschikbaar om te downloaden. Bovendien biedt de wandelgids gedetailleerde informatie over geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden, alsmede vele tips over waardevolle plaatsen om te stoppen voor een verfrissing.

De auteur Christian Starke kreeg de liefde voor het wandelen en het verlangen naar de bergen van zijn ouders in de wieg en is al sinds zijn vroege jeugd onderweg in de bergen. Hij kon de Tiroler Höhenweg verkennen bij fantastisch wandelweer en het beste fotoweer.

224 Seiten mit 192 Farbabbildungen. 51 Höhenprofile, 51 Wanderkärtchen im Maßstab 1:75.000, zwei Übersichtskarten, GPS-Tracks zum Download.