Kaarten en gidsen > Cadeau-artikelen > Europa > Benelux > Nederland > Oost Nederland > Nijmegen en het Rivierengebied > RN Rijk van Nijmegen | Trage Paden wandelkaart 1:25.000

RN Rijk van Nijmegen | Trage Paden wandelkaart 1:25.000

Topografische wandelkaart (scheur- en watervast)

12,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
RN Rijk van Nijmegen | Trage Paden wandelkaart 1:25.000
Regio ,
UitgavedatumJanuari 2016
Uitgever

Serie

ISBN

9789491767005

Gebied

Ooypolder, Berg en Dal, Mook, Hatertse Vennen

Auteursnaam

Samenstelling en routes: Leon Receveur

Categorie ,
Januari 2016 | Reisboekhandel De Noorderzon | Trage Paden | 9789491767005 | Ooypolder, Berg en Dal, Mook, Hatertse Vennen | Samenstelling en routes: Leon Receveur
Extra titelinformatie

Verken het landschap in de laagste versnelling

Ook deze, zeer gedetailleerde Trage Padenkaart (schaal 1:25.000), uitgegeven door De Noorderzon, bestrijkt weer een gebied van 25 x 25 kilometer. Dat is meer dan vier normale stafkaarten bij elkaar! Op de kaart liggen natuurgebieden zoals Ooypolder, Millinger Waard, Duffelt, omgeving Berg en Dal en Groesbeek, Reichswald, Mookerhei/St.Jansberg, Land van Cuijk en de Hatertse Vennen. Verder staan er op de kaart staan lange afstandsroutes ingetekend, zoals het Pieterpad, het Grote Rivierenpad, het Airbornepad Market Garden, Streekpad Nijmegen (de zogenoemde 'Walk of Wisdom' volgt grotendeels deze route!), Maas en Peelliniepad en het Maas- Niederrheinpad.

Daarnaast maar liefst 26 rondwandelingen (Trage Padenroutes). Deze routes variëren in lengte van 5 tot 22 kilometer. Voor liefhebbers hebben we van deze routes de gps-tracks gratis bijgeleverd. De diverse routes zijn makkelijk te combineren. De kaart zit in een mooie kartonnen hoes samen met een folder met uitgebreide wandel-informatie. (In deze folder staat ook een code voor de gps-tracks.) De kaart is dubbelzijdig en gedrukt op scheur- en watervast stonepaper. Stonepaper is boom-vrij en wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van water, gif of bleekmiddel. Ook de inkt die bij het drukken wordt gebruikt is gifvrij. Daarnaast wordt het makkelijk en veilig afgebroken door de natuur, zonder schadelijke resten.

NB: De gps-tracks kun je downloaden met behulp van de code die je vindt in de begeleidende folder bij de kaart. Vul deze code hieronder in en de lijst met tracks komt tevoorschijn.

Instructie voor beginnende gebruikers van digitale wandelroutes op de mobiele telefoon: Nadat je een route hebt gedownload ga je naar het kaartenprogramma dat je op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. In die kaarten-app moet je dan vervolgens de route importeren vanuit 'downloads' (of waar je de gedownloade route hebt geplaatst - meestal is dat automatisch downloads). De rest moet je kaarten-app aangeven. Het programma Topo-gps is aan te bevelen, wij werken daar zelf ook mee en daarmee gaat dit perfect. Veel succes!

 

GPS Tracks