Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Benelux > Nederland > Oost Nederland > Nijmegen en het Rivierengebied > RN Rijk van Nijmegen | Trage Paden wandelkaart 1:25.000

RN Rijk van Nijmegen | Trage Paden wandelkaart 1:25.000

Verken het landschap in de laagste versnelling

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
RN Rijk van Nijmegen | Trage Paden wandelkaart 1:25.000
Regio ,
UitgavedatumJanuari 2016
Uitgever

Serie

ISBN

9789491767005

Gebied

Ooypolder, Berg en Dal, Mook, Hatertse Vennen, 6129

Auteursnaam

Samenstelling en routes: Leon Receveur

Categorie
Januari 2016 | Reisboekhandel De Noorderzon | Trage Paden | 9789491767005 | Ooypolder, Berg en Dal, Mook, Hatertse Vennen, 6129 | Samenstelling en routes: Leon Receveur
Extra titelinformatie

DE KAART IS UITVERKOCHT EN ZAL NIET MEER VERSCHIJNEN!

De gps tracks van de routes op deze kaart zijn nog steeds te downloaden:

Disclaimer: de routes zijn al een paar jaar niet meer gecontroleerd

Ook deze, zeer gedetailleerde Trage Padenkaart (schaal 1:25.000), uitgegeven door De Noorderzon, bestrijkt weer een gebied van 25 x 25 kilometer. Dat is meer dan vier normale stafkaarten bij elkaar! Op de kaart liggen natuurgebieden zoals Ooypolder, Millinger Waard, Duffelt, omgeving Berg en Dal en Groesbeek, Reichswald, Mookerhei/St.Jansberg, Land van Cuijk en de Hatertse Vennen. Verder staan er op de kaart staan lange afstandsroutes ingetekend, zoals het Pieterpad, het Grote Rivierenpad, het Airbornepad Market Garden, Streekpad Nijmegen (de zogenoemde 'Walk of Wisdom' volgt grotendeels deze route!), Maas en Peelliniepad en het Maas- Niederrheinpad.

Daarnaast maar liefst 26 rondwandelingen (Trage Padenroutes). Deze routes variëren in lengte van 5 tot 22 kilometer. Voor liefhebbers hebben we van deze routes de gps-tracks gratis bijgeleverd. De diverse routes zijn makkelijk te combineren. De kaart zit in een mooie kartonnen hoes samen met een folder met uitgebreide wandel-informatie. (In deze folder staat ook een code voor de gps-tracks.) De kaart is dubbelzijdig en gedrukt op scheur- en watervast stonepaper. Stonepaper is boom-vrij en wordt geproduceerd zonder gebruik te maken van water, giftige stoffen of bleekmiddel. Ook de inkt die bij het drukken wordt gebruikt is gifvrij. Daarnaast wordt het makkelijk en veilig afgebroken door de natuur, zonder schadelijke resten.

NB: Download de gratis gps-tracks die hieronder staan. Ook al zijn de routes in 2015 ontworpen, de meeste zijn nog prima te lopen, maar misschien dat je hier en daar voor een kort stuk zelf de route even moet aanpassen.

Instructie voor beginnende gebruikers van digitale wandelroutes op de mobiele telefoon: Nadat je een route hebt gedownload ga je naar het kaartenprogramma dat je op je mobiele telefoon hebt geïnstalleerd. In die kaarten-app moet je dan vervolgens de route importeren vanuit 'downloads' (of waar je de gedownloade route hebt geplaatst - meestal is dat automatisch downloads). De rest moet je kaarten-app aangeven. Het programma Topo-gps is aan te bevelen, wij werken daar zelf ook mee en daarmee gaat dit perfect. Veel succes!

 

GPS Tracks

Klik op het routenummer om te downloaden.

NummerRoutenaam
RN01De Bruuk
RN02Kranenburgers Bruch
RN03Doddendael
RN04Heerlijkheid Loenen
RN05Lingezegen
RN06Rondom Berg en Dal
RN07Mook Middelaar
RN08Overasselt
RN09Reichswald
RN10Romeinse Aquaductroute
RN11Bemmelerwaard
RN12Niersland
RN13Rondje Persingen
RN14Tongelaar - de Barendonk
RN15Maldens Valk _ Nederrijkswald
RN16Sint Agatha
RN17Rondje Kranenburg
RN18Haterse Vennen
RN19Millingerwaard
RN20Fort Pannerden
RN21Rondje Nütterden
RN22Hommersum
RN23Düffel, Althrein
RN24De Vilt OV
RN25Thornse Molen