Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Duitsland > Reitsma's Route naar Rome, deel 1 (ed 2022)

Reitsma's Route naar Rome, deel 1 (ed 2022)

24,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Reitsma's Route naar Rome, deel 1 (ed 2022)
Regio
UitgavedatumJanuari 2022
Uitgever

ISBN

9789064559228

Gebied

Amsterdam, Bonn, Mainz, Bregenz. 950 km (ifr, lnr)

Auteursnaam

Reitsma

Categorie ,
Januari 2022 | Pirola | 9789064559228 | Amsterdam, Bonn, Mainz, Bregenz. 950 km (ifr, lnr) | Reitsma
Extra titelinformatie

'Reitsma's Route naar Rome' (Amsterdam - Rome in 3 delen) is een fietsroute over goed befietsbare wegen die zo mooi, rustig, afwisselend en licht mogelijk is en waarlangs als het even kan elke dag één of meer campings te vinden zijn. Soms worden onverharde wegen gebruikt. Voor wie per racefiets gaat zijn er asfalt alternatieven voor de langere onverharde gedeelten. Reitsma's Route naar Rome loopt door mooie, afwisselende landschappen en passeert sfeervolle oude steden en stadjes. Zo komt u in Duitsland onder meer langs het meest romantische deel van de Rijn (Koblenz Bingen), Heidelberg, Tübingen en de Bodensee; in Oostenrijk door de Alpen en in Italië langs Trento, Bologna, Florence en Siena. De boekjes (in spiraalband) bevatten overzichtelijke kaartjes met een duidelijke routebeschrijving (in beide richtingen), maar ook aardige achtergrondinfo, toeristische tips en praktische gegevens over campings, jeugdherbergen en hotels.

Hans Reitsma: "De tracks die overeenomen met de route in de drie nieuwe drukken (van 2022 - red.) staan sinds vanavond (22 maart 2022 - red.) op mijn site onder https://reitsmaroutes.nl/rome/gps-tracks#tracks-mei-2022.
Als je ze opgeknipt per etappe wilt hebben is de link https://reitsmaroutes.nl/rome/gps-tracks#mio-mei2022. Voor sommige apparaten, onder meer de Mio, is dat nodig. Als je met de navigatie-apps Osmand+ of Pocket Earth Pro werkt is het niet nodig."