Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Benelux > Nederland > PieterFietsPad | fietsgids Pieterpad

PieterFietsPad | fietsgids Pieterpad

Op de fiets door Nederland

19,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
PieterFietsPad | fietsgids Pieterpad
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

ISBN

9789083210728

Auteursnaam

Maarten Goorhuis

Categorie ,
2023 | Nivon | 9789083210728 | Maarten Goorhuis
Extra titelinformatie

Het Pieterfietspad is de officiële fietsvariant van het populaire Pieterpad. Waar het Pieterpad de mooiste wandelpaden aaneenrijgt doet het Pieterfietspad dat met de fietspaden. Dus stap op en verken Nederland per fiets.

De route van het Pieterfietspad is ca. 580 km lang en verbind alle etappeplaatsen van de wandelroute van het Pieterpad. De route maakt gebruik van het fietsknoopunten netwerk en is geschikt voor recreatieve fietsers, maar ook voor gebruikers van scootmobielen of elektrische rolstoelen.Het Pieterpad is een begrip in Nederland. Het Pieterfietspad komt door alle etappeplaatsen van de wandelroute. De route maakt gebruik van het knooppuntensysteem en is daardoor eenvoudig te volgen.

Kaartenset
De route van het Pieterfietspad is uitgegeven als een set van twee kaarten (schaal 1:75.000) in een mapje samen met een boekje met interessante kijkpunten onderweg. De kaarten zijn verdeeld in 20 deelkaarten. Behalve de route van het Pieterfietspad zijn ook de kijkpunten ingetekend op de kaart en de rest van het fietsknooppuntennetwerk. Zo kun je dus ook gemakkelijk naar andere bestemmingen navigeren.