Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Frankrijk > Mon tour de l'Hexagone à vélo | fietsboek

Mon tour de l'Hexagone à vélo | fietsboek

7600 km langs de randen van Frankrijk

27,50

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Mon tour de l'Hexagone à vélo | fietsboek
Regio
UitgavedatumNovember 2023
TaalFrans
Uitgever

Serie

ISBN

9782844666192

Auteursnaam

Pierre Hérant

Categorie ,
November 2023 | Chamina | Guides à Vélo | 9782844666192 | Pierre Hérant
Extra titelinformatie

In 2021 voltooide Pierre Hérant de langst mogelijke fietstocht door Frankrijk, waarbij hij precies de landsgrenzen van het land volgde. In dit prachtige boek beschrijft hij deze 7.600 km in een aangrijpend en spannend verslag. Stap voor stap beschrijft Pierre Hérant de ontdekkingen, landschappen en ontmoetingen die deze reis hem heeft gebracht. Rijk geïllustreerd neemt dit boek ons mee op deze inspirerende reis.

- Rijk geïllustreerd met foto's van de auteur
- Gedetailleerd verslag van de reis
- Kaarten met een overzicht van de route

Pierre Hérant is geboren in Touraine en woont in Nice, dicht bij de bergen van de Zuidelijke Alpen. Hij heeft altijd een passie gehad voor bergen, natuur, reizen en lezen, en hij combineert deze vier passies voortdurend in zijn schrijven.
Terwijl Pierre Hérant ons hier vertelt over een fietstocht, is hij ook een avonturier te voet: hij heeft talloze trektochten en lange wandeltochten gemaakt in Frankrijk en in verschillende delen van de wereld. Na een 'korte' fietskampeertocht van 3700 km door Frankrijk in 2020, begon hij in 2021 aan de langst mogelijke tocht door Frankrijk, zo dicht mogelijk langs de grenzen en kustlijnen. Dit mooi geïllustreerde boek is daarvan het verslag.