Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Midden-Europa Route deel 2 Salzburg-Venetië/Istrië (Benjaminse fietsgids)

Midden-Europa Route deel 2 Salzburg-Venetië/Istrië (Benjaminse fietsgids)

de alpe-adria route

23,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Midden-Europa Route deel 2 Salzburg-Venetië/Istrië (Benjaminse fietsgids)
Regio
UitgavedatumJanuari 2018
Uitgever

Serie

ISBN

9789077899151

Gebied

[ifr] fietsroute van Salzburg naar Venetië en Istrië

Categorie ,
Januari 2018 | Benjaminse Uitgeverij | Onbegrensd Fietsen | 9789077899151 | [ifr] fietsroute van Salzburg naar Venetië en Istrië
Extra titelinformatie
Routegids, met kaarten, beschrijvingen, praktische info en regionale wetenswaardigheden. | De route Salzburg – Venetië, is het tweede aansluitende deel van de Midden-Europa-route. De route is een directe verbinding tussen de pracht en praal van de noordelijke barok- en Mozart-stad Salzburg en de betovering van de Venetiaanse Dogenstad. Tussen de twee steden ligt een wereld van hoge bergen en fraaie Alpendalen waar de route zich over uitstekende fietspaden en weggetjes doorheen slingert. Aan de zuidzijde van de Alpen loopt de route onderlangs de Dolomieten en het wijngebied van de Prosecco voordat men Treviso bereikt. Over het fietspad langs de Sile komt men bij de lagune vanVenetië. Venetië zelf kan men via de brug bereiken. De hoofdroute is niet lang, slechts 530 km, waarvan ongeveer 200 km uit fietspaden bestaat. Salzburg is prima per trein vanuit Nederland bereikbaar en ook terug kan men makkelijk per trein reizen.