Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandeltochten > Meerdaagse wandelroutes > Europa > Frankrijk > La France des GR | overzicht van alle Grandes Randonnées in Frankrijk

La France des GR | overzicht van alle Grandes Randonnées in Frankrijk

Dé wandelgids van Frankrijk!

39,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
La France des GR | overzicht van alle Grandes Randonnées in Frankrijk
Regio
Uitgavedatum 2020
TaalFrans
Uitgever

ISBN

9782344038260

Pagina aantal

192

Auteursnaam

Sylvain Bazin

Formaat

210 x 290 x 20mm

Categorie ,
2020 | Glénat | 9782344038260 | 192 | Sylvain Bazin | 210 x 290 x 20mm
Extra titelinformatie

Ontdek Frankrijk, met zijn enorme verscheidenheid aan prachtige landschappen, dankzij een uniek netwerk van wandelroutes.

Er zijn maar weinig landen die kunnen bogen op zo'n diversiteit aan bewegwijzerde paden en meerdaagse routes. Ze bestrijken het hele land, waar je ook bent op het Franse platteland, je kunt te voet op pad gaan door de rode en witte markeringen van de Grandes Randonnées te volgen, of de rode en gele markeringen van de GR de Pays (meerdaagse rondwandelingen)! Via deze paden kan je zowel de bergen als de kust, zowel de rivieroevers als de uitgestrekte bossen ontdekken, wat de natuurlijke diversiteit van het land weerspiegelt.

Het zijn ook ideale routes om regio's en gebieden diepgaand te verkennen, de rijkdom van hun erfgoed te ontdekken, de intimiteit van dorpen binnen te treden en zelfs door straten vol architectonische verrassingen te dwalen. De fantastische territoriale dekking van deze bewegwijzerde routes, die geen enkele regio, geen enkel departement en geen enkele natuurlijke omgeving uitsluit, is het resultaat van de lange geschiedenis van het wandelen in Frankrijk en het uitzonderlijke werk van de initiatiefnemers en vrijwilligers.
In dit prachtige boek (Franstalig!) word je uitgenodigd om de diversiteit van dit buitengewone netwerk te ontdekken, de kracht van dit aanbod van ontsnappingen in de natuur, die zo dichtbij én zo rijk zijn, dankzij een selectie van een vijftigtal van deze routes.

Onze Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst (ca. 500 woorden) krijg je erbij.