Keerpunt | Noraly - Itchy Boots - Schoenmaker

Alles achterlaten en jezelf opnieuw uitvinden op een motortocht van 36.000 kilometer

22,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Keerpunt | Noraly - Itchy Boots - Schoenmaker
Regio ,
Uitgavedatum 2024
Uitgever

ISBN

9789021046594

Auteursnaam

Noraly Schoenmaker

Categorie ,
2024 | Luitingh – Sijthoff | 9789021046594 | Noraly Schoenmaker
Extra titelinformatie

Het openhartige verhaal van het eerste grote motoravontuur van YouTube-bekendheid Noraly Itchy Boots Schoenmaker.

Noraly Schoenmaker neemt een besluit dat haar leven voorgoed zal veranderen. Ze is net bedrogen door haar partner, heeft noodgedwongen haar huis moeten verkopen en haar baan opgezegd. Het is op dit dieptepunt dat Noraly kiest voor een leven op de weg, als fulltime-avonturier.

Niet veel later begint ze in haar eentje vanuit India aan een wereldreis op haar gloednieuwe motor Basanti. Binnen negen maanden rijdt ze dwars door 25 landen. Van het kleurrijke India naar de immense hitte van Iran, en langs de grens van Afghanistan over de met sneeuw bedekte bergen van Kirgizië terug naar Nederland.

Een onvergetelijke reis waarmee Noraly al snel het internet veroverde, maar die veel zwaarder was dan ze ooit liet blijken.

Noraly Schoenmaker beter bekend als Itchy Boots, is wereldberoemd op YouTube dankzij haar avontuurlijke motorreisvlogs. Ze heeft inmiddels al meer dan 650 afleveringen gemaakt, die wereldwijd een half miljard keer zijn bekeken. Na haar eerste reis volgden avonturen door o.a. Zuid-Amerika en Afrika. Voorlopig is ze nog niet uitgereden.