Kaarten en gidsen > Cadeau-artikelen > Wereld als geheel > Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde

Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde

10,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Het wonderlijke verhaal van de man die van India naar Zweden fietste voor de liefde
Regio
UitgavedatumJuni 2019
Uitgever

ISBN

9789022587683

Auteursnaam

Per J. Andersson

Categorie ,
Juni 2019 | Boekerij | 9789022587683 | Per J. Andersson
Extra titelinformatie

Een koude decemberavond in New Delhi. Elke avond staat de jonge straatartiest PK mensen te portretteren in een parkje. PK heeft weinig bezittingen maar hij heeft wel een profetie die hij bij zijn geboorte meekreeg: ‘Je zult met een meisje trouwen dat niet uit het dorp komt, niet uit het district, zelfs niet uit ons land; ze zal muzikaal zijn, een jungle bezitten en geboren worden onder het sterrenbeeld Stier.’ Dan verschijnt er een jonge blonde vrouw die hem vraagt om haar portret te schilderen. Ze is geboren onder het teken van de os en PK weet direct dat zij de ware is.

Dit is het waargebeurde liefdesverhaal over PK, die op een tweedehands damesfiets een avontuurlijke reis maakte van meer dan 11.000 kilometer die hem door verschillende continenten voerde. Voor de vrouw van zijn dromen. PK en Lotta zijn nog steeds gelukkig getrouwd en trots dat hun liefdesverhaal zoveel mensen aanspreekt.