Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Benelux > Nederland > Het 4-seizoenenwandelboek | Claudia Straatmans

Het 4-seizoenenwandelboek | Claudia Straatmans

Lifestyle wandelen het hele jaar door

24,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Het 4-seizoenenwandelboek | Claudia Straatmans
Regio
Uitgavedatum 2022
Uitgever

,

ISBN

9789026360299

Auteursnaam

Claudia Straatmans

Categorie
2022 | Ambo, Anthos | 9789026360299 | Claudia Straatmans
Extra titelinformatie

Het 4-seizoenenwandelboek van Claudia Straatmans staat bol van leuke wandelingen, adresjes voor lekkere koffie of een goed glas wijn + lifestyletips het hele jaar door.

Wandelinspiratie + lifestyle het hele jaar door

Lopen voor lekkers in 10.000 stappen. Een taartje bij de koffie na afloop of nog even naar een mooie winkel om de hoek. Als iemand weet hoe je lifestylewandelt, is dat de wandelende hoofdredacteur Claudia Straatmans wel. Claudia werkt al meer dan dertig jaar in de tijdschriftenwereld en was hoofdredacteur van glossy's als Cosmopolitan, Marie Claire, Glamour, Happy in Shape en Beau Monde. Tegenwoordig staat ze aan het roer bij Nouveau en is ze mode-expert bij Koffietijd.

Voor haar tweede wandelboek heeft Claudia de allerleukste dicht-bij-huiswandelingen per seizoen geselecteerd. Want: wanneer kleurt de kersenbloesem roze? Wat is de fijnste route om je kerstkilo's eraf te wandelen? Wanneer staat de heide in bloei? De focus ligt op wandelingen van maximaal 15 kilometer, onder het mom van kleine moeite, groot plezier.

Net als in Het lifestylewandelboek geeft Claudia volop lifestyleadviezen. Van niet te missen seizoensproducten tot de beste adresjes en tips van bekende Nederlanders als Janny van der Heijden, Aaf Brandt Corstius, Olcay Gulsen en Helga van Leur. Naast de wandelroutes in eigen land tipt Claudia bonuswandelingen door modesteden Antwerpen en Parijs.

Over Het lifestylewandelboek:

'Een must voor iedereen die van wandelen houdt. Lopen voor lekkers is een geweldig concept. - Daphne Deckers

'Wat een inspirerend, prachtig en liefdevol gemaakt wandelboek, ik wil meteen weer de deur uit.' - Sacha de Boer

'Straatmans heeft een neus voor mooie wandelroutesv en hippe tentjes.' - Zin Magazine