fietsgids Rondje Drenthe

een fietsroute van ruim 300 km langs de grenzen van Drenthe

15,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
fietsgids Rondje Drenthe
Regio
Uitgavedatum 2022
Uitgever

ISBN

RONDRE

Categorie ,
2022 | Bureau Luppes | RONDRE
Extra titelinformatie

Rondje Drenthe - Ontdek Oerdrenthe

Een fietsroute van ruim 300 kilometer langs de grenzen van Drenthe, een unieke route door dé fietsprovincie van Nederland. Ontdek Oerdrenthe!

Rondje Drenthe is een echt rondje, er is geen vast begin- of eindpunt. Je bepaalt zelf het startpunt en de lengte van de dagetappes. Wie de uitdaging aangaat om de enige berg van Drenthe (Col du VAM) te beklimmen, maakt een extra lus van 45 km. De route is geschikt voor elke fietser. Of je nu een fiets met drie versnellingen, een ligfiets of een e-bike hebt: stap maar op! Drenthe biedt vermaak voor iedereen, op deze route is er voor alle leeftijden genoeg te zien en te doen.

Ervaar het landschap, de cultuur en de rijke en verrassende geschiedenis van Drenthe. Neem de tijd en stap af om te genieten van de prachtige mix van oerbossen, zandvlaktes en heidevelden, brinkdorpen en essen en natuurlijk hunebedden en schaapkuddes.

In hoeveel dagen fiets jij je Rondje Drenthe? Overnachten kan op één van de campings of geniet van de gastvrijheid van een B&B, pension of hotel. Rondje Drenthe, dat fiets je! Ben je nog niet uitgefietst? Deze route is perfect te combineren met Rondje Groningen en/of Rondje Friesland.

Check voor vertrek altijd www.rondjedrenthe.nu voor actuele info.

Het boekje heeft een spiraalband en is dus makkelijk om te vouwen. Het bevat gedetailleerde kaarten en routebeschrijvingen, aangevuld met leuke achtergrondinformatie.