GT-Outdoor Map Pohjois-Suomi (Noord Finland) 1:400.000

21,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
GT-Outdoor Map Pohjois-Suomi (Noord Finland) 1:400.000
Regio
Uitgavedatum 2022
Uitgever

ISBN

9789522667670

Categorie
2022 | Genimap Oy | 9789522667670
Extra titelinformatie

Noord-Finland op 1:400.000 op een dubbelzijdige wegenkaart van Karttakeskus, de nationale topografische dienst, met zowel topografische als uitgebreide toeristische informatie, inclusief hotels, campings, jeugdherbergen, enz. De dekking begint net ten noorden van Oulu.

De kaarten in deze serie hebben een gedetailleerde wegclassificatie, van tweebaanswegen tot onverharde paden en particulier onderhouden wegen, en geven de breedte aan van de wegen met één rijbaan. Benzinestations en benzinestations worden aangegeven en rijafstanden op hoofd- en secundaire routes. Spoorwegen worden weergegeven met stations en veerbootroutes worden gemarkeerd, evenals interne administratieve grenzen en gebieden met beperkte toegang. De kaarten bevatten ook geselecteerde wandelroutes en sneeuwscooterpaden.

Topografie wordt weergegeven door middel van contouren met intervallen van 20 m en punthoogtes, plus kleuren en/of afbeeldingen die velden, bossen en moerassen aangeven. Grenzen van nationale parken, natuurgebieden en natuurreservaten worden weergegeven. Toeristische informatie omvat verschillende soorten accommodatie (hotels, motels, jeugdherbergen, campings), sport- en recreatiecentra, informatiekantoren, musea en bezienswaardigheden, enz. De kaarten hebben zowel UTM- als lengte-/breedtegraden. De kaartlegenda is in het Engels.