Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandeltochten > Santiago de Compostela > Europa > Benelux > België & Luxemburg > Vlaanderen & Brussel > GR12 Amsterdam - Parijs: deel Vlaanderen | wandelgids

GR12 Amsterdam - Parijs: deel Vlaanderen | wandelgids

Bergen op Zoom-Brussel-Kasteelbrakel; GR-12

22,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
GR12 Amsterdam - Parijs: deel Vlaanderen | wandelgids
Regio
UitgavedatumFebruari 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9789492608178

Gebied

Bergen op Zoom – Braine-le-Château 263km

Categorie , ,
Februari 2023 | Grote Routepaden | Topogidsen | 9789492608178 | Bergen op Zoom – Braine-le-Château 263km
Extra titelinformatie

Deze topogids beschrijft het deel van de wandelverbinding Amsterdam - Parijs tussen de laatste Nederlandse stad, Bergen op Zoom, en het eerste Waalse dorp Kasteelbrakel of beter Braine le Château. (Bergen op Zoom - Deurne - Lier - Mechelen - Brussel - Kasteelbrakel) De GR 12 verbindt over een afstand van ongeveer 1 000 km Amsterdam via Brussel met Parijs: drie Europese hoofdsteden op één wandelpad. Het Vlaamse deel (263 km) van Bergen op Zoom tot Braine-le-Château is een verrassend afwisselend en groen wandelpad waarin niet alleen Brussel en Antwerpen, maar ook steden als Lier en Mechelen een plaats krijgen.

De route is in twee richtingen beschreven. De tekst van de routebeschrijving wordt aangevuld met korte achtergrondinformatie over bezienswaardigheden, natuur en landschap.GR 12 is ingedeeld in 5 deeltrajecten. Van elk traject is een overzichtskaart gemaakt, die je terugvindt aan het begin van elk deel.

Tijdens je tocht kun je gebruik maken van de detailkaarten die je telkens op de linker pagina vindt, naast de betreffende routebeschrijving. Voor de kaartuitsneden is gebruik gemaakt van topografische kaarten van het NGI en van Openstreetmap. We hanteren daarbij een schaal van ongeveer 1: 25.000 (1cm = 250 m). De kaarten van de stedelijke centra hebben een schaal tussen 1: 10.000 en 1: 15.000. Op elke kaart staat de schaal aangeduid met een schaallijn. Op de kaarten zijn tevens referentiepunten, stations, belangrijke bus- en tramhaltes, horeca, winkels en bezienswaardigheden aangeduid. Deze route wordt ook gebruikt voor de wandeling naar Santiago de Compostela.