GR-7 Catalunya del nord al sud

GR7: dwars door Catalonië

30,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
GR-7 Catalunya del nord al sud
Regio
UitgavedatumNovember 2017
TaalCatalaans
Uitgever

ISBN

9788490346105

Gebied

GR 7 dels Pirineus al Massís del Port

Formaat

ringband met uitneembare bladzijden

Categorie ,
November 2017 | Editorial Alpina | 9788490346105 | GR 7 dels Pirineus al Massís del Port | ringband met uitneembare bladzijden
Extra titelinformatie

De GR 7 is de eerste van de langeafstandspaden in Spanje. Deze uitgave bestaat uit een set gedetailleerde wandelkaarten met een Catalaanstalig boek (spiraalband). De kaarten zijn op een schaal van 1:50.000, het routeverloop staat er duidelijk op aangegeven, evenals hoogtelijnen en symbolen voor overnachtingsplekken (campings, herbergen en berghutten).

Het boek bevat 21 hoofdstukken die overeenkomen met de 21 dagen die verstrijken tussen Porta, in Catalonia Nord, en Fredes, aan de grens van de provicie Valencia. Je doorkruist zeer verschillende landschappen: van de Pyreneeën, via de bescheiden bergen in het midden van het Catalaanse land tot het kustgebergte, met de bergen van Prades als de belangrijkste massieven. Bij elke dagetappe vind je in het boek een karakteristiek van de dag, inclusief de precieze timing van de looproutes en een grafiek met de hellingen van de dag.

Heeft het maken van een meerdaagse voettocht door Spanje ook uw interesse? Lees hier een verslag van Jac Geurts.