Dwars door België | wandelgids

reis mee met Arnout Hauben

20,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Dwars door België | wandelgids
Regio
Uitgavedatum 2020
Uitgever

ISBN

9789463832618

Gebied

Van Brugge naar Aarlen (Arlon) langs de GR-129

Auteursnaam

Arnout Hauben

Categorie ,
2020 | Van Halewyck | 9789463832618 | Van Brugge naar Aarlen (Arlon) langs de GR-129 | Arnout Hauben
Extra titelinformatie

Arnout Hauben trekt dwars door België, van Brugge naar Aarlen. Hij volgt daarbij de route van GR 129, het langste bewegwijzerde wandelpad van België. Van de Polders tot de Belgische Provence, langs bossen, velden en rivieren.

Onderweg houdt Arnout halt bij bijzondere plekken met een eigen verhaal. Hij vertelt je meer over de roemruchte Belgische geschiedenis, maar ook over de petites histoires, die minstens even boeiend zijn. Met deze praktische wandelgids kun je de voettocht van meer dan 500 kilometer zelf maken. In 23 wandelingen ga je op ontdekking door België en zie je het land zoals je dat nooit eerder zag. De handige wandelkaarten brengen je naar tal van bezienswaardigheden en verborgen parels. En route!

Arnout Hauben (1976) is mede-oprichter van het productiehuis De chinezen. Hij werkte mee aan televisieprogramma’s als Man bijt hond, Meneer Doktoor, Weg naar Compostela en Leve de Zoo!. Hij maakte de alom bejubelde en bekroonde vierdelige reeks Ten oorlog, over de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. In 2019 trok hij rond de Noordzee voor het gelijknamige programma.