D083 Le Var... à pied | wandelgids

met onze Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst

15,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
D083 Le Var... à pied | wandelgids
Regio ,
UitgavedatumMaart 2021
TaalFrans (met woordenlijst F-NL)
Uitgever

Serie

ISBN

9782751410307

Categorie
Maart 2021 | FFRP | Topoguides | 9782751410307
Extra titelinformatie

24 Wandelingen (PR's, petites randonnées), in lengte variërend van een paar uur tot een hele dag. Routebeschrijvingen, achtergronden, praktische tips en zeer nuttige gedetailleerde topografische kaarten met daarop de routes. Alle gidsen bevatten een door De Noorderzon samengestelde uitgebreide Frans-Nederlandse wandelwoordenlijst.

Met zijn 2000 kilometer bewegwijzerde paden, zijn kustlijn, zijn opmerkelijke gebouwen, zijn watermassa's, zijn reliëf, zijn bossen, zijn mediterrane fauna en flora, biedt de Var een veelheid van terreinen die geschikt zijn voor wandelingen in alle seizoenen. Natuurliefhebbers, rustige of sportieve uitstapjes, aan de Middellandse Zee of op hoogte, gesust door het gezang van de cicaden en onder de zon van het Zuiden, de Var is aan u.
In deze collectie: bewegwijzerde routes op het terrein; wandelingen ingedeeld naar moeilijkheidsgraad; FFRandonnée-kennis gekoppeld aan IGN-kaarten; onmisbare praktische informatie; teksten om de streek te ontdekken, vergezeld van talrijke foto's en illustraties.