Kaarten en gidsen > Fietsen > Fietsgidsen > Europa > Duitsland > Zuid-Duitsland > Baden-Württemberg > Bikeline Heidelberg - Schwarzwald - Bodensee Radweg | fietsgids

Bikeline Heidelberg - Schwarzwald - Bodensee Radweg | fietsgids

Van de Neckar naar het Bodenmeer

17,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Bikeline Heidelberg - Schwarzwald - Bodensee Radweg | fietsgids
Regio
Uitgavedatum 2024
Uitgever

Serie

ISBN

9783711102096

Categorie
2024 | Esterbauer | Bikeline | 9783711102096
Extra titelinformatie

Deel uit een serie praktische duitstalige fietsroutegidsjes in handig formaat met spiraalbinding. De gidsjes bevatten gedetailleerde kaartjes met de route, routebeschrijving, bezienswaardigheden en lijsten met overnachtingsmogelijkheden.

In het bergachtige zuidwesten van Duitsland voert de Heidelberg-Zwarte Woud-Bodensee-fietsroute je over een route van meer dan 300 kilometer dwars door de deelstaat Baden-Württemberg. De goed bewegwijzerde (en hier en daar steile) route voert door rustige, vaak landelijke regio's, langs middeleeuwse vakwerkstadjes en uitdagende vestingwerken, indrukwekkende natuurspektakels en talrijke culturele en historische schatten. Je begint in de oude universiteitsstad Heidelberg. Door het heuvelachtige landschap van de Kraichgau regio bereik je de "goudstad" Pforzheim.Op het uitgebreide traject in het oostelijke Zwarte Woud fiets je door rustige rivierweiden, over panoramische hoogten en door schaduwrijke valleien. Tegen het einde van de fietstocht kom je door de kasteelrijke regio Hegau met zijn fascinerende vulkaankegels en bereik je na prachtige afdalingen het grootste meer van Duitsland, het Bodenmeer, aan de voet van de Alpen.