Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Centraal- en Oost-Europa, Balkan, Siberië > Westelijke Balkan > Albanië > Albanian Alps: Prokletije, Durmitor | wandelkaart 1:65.000

Albanian Alps: Prokletije, Durmitor | wandelkaart 1:65.000

20,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Albanian Alps: Prokletije, Durmitor | wandelkaart 1:65.000
Regio
Uitgavedatum 2024
Uitgever

ISBN

9788361155843

Categorie
2024 | TerraQuest | 9788361155843
Extra titelinformatie

Prima wandelkaart van het gebied Prokletije. Op de achterkant een kaart van het natuurgebied Durmitor. Hoewel qua schaal niet bijzonder gedetailleerd, toch prima bruikbaar wegens de heldere en fijne cartografie. Stevig en geplastificeerd. Met ingetekende routes, hoogtelijnen, symbolen voor accommodatie.


De uitgever: "TerraQuest kaarten zijn in de eerste plaats ontworpen en ontwikkeld voor toeristen die zich voorbereiden op trektochten naar afgelegen delen van de wereld. Onze beproefde kaartlamineer technologie stelt je in staat om de kaarten vrij te gebruiken, zelfs in zware omstandigheden, terwijl je de duidelijke en gemakkelijk leesbare informatie, samengesteld door ons team van gekwalificeerde cartografen, kunt waarderen. Het onderscheidende kenmerk van terraQuest gelamineerde kaarten is de productiemethode. Dankzij een speciaal lamineerproces en gepatenteerde kaartverbindingstechnieken passen de kaarten zich gemakkelijk aan het formaat van uw keuze aan, zelfs voor gebruik met één hand. Ze zijn uitzonderlijk duurzaam en kunnen herhaaldelijk worden gevouwen. Je kunt ook je eigen aantekeningen direct op de kaart zetten en uitwissen met een uitwisbare pen zonder de kaart te beschadigen."