Kaarten en gidsen > Reizen vanuit je luie stoel > Wandkaarten > Europa > Duitsland > Zuid-Duitsland > Beieren > Beierse Alpen > Zugspitze - reliëfmaquette op schaal 1:75.000

Zugspitze - reliëfmaquette op schaal 1:75.000

75,00

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Zugspitze - reliëfmaquette op schaal 1:75.000
Regio
Uitgever

ISBN

ZUGSPITZE

Categorie
Reliorama | ZUGSPITZE
Extra titelinformatie

Breng herinneringen tot leven, deel ze met je vrienden. Draai het, laat het licht vanuit diverse hoeken eroverheen schijnen, de fijne, nauwkeurige reliëfstructuur stelt je in staat om zelfs de kleinste details in licht en schaduw waar te nemen.

Exact nagemaakt relief (volgens de hoogtelijnen - interval 20 meter), formaat 16 bij 11 cm, in transparant kastje. Op de bovenkant van dit kastje staan de belangrijkste topografische details weergegeven.

De Zugspitze, kroon op het kruispunt van drie bergkammen, stijgt tot een hoogte van 2962 meter, het hoogste punt in de Duitsland. De top van de Zugspitze is slechts 38 meter lager dan de magische 3000 meter grens, en geologen vertellen ons dat die laatste paar meters in de komende paar miljoen jaar nog wel ingelopen zullen worden.De eerste mens die er als eerste bovenop stond was Josef Naus, op 27 augustus 1820.

Een mooi staaltje Zwitsers precisiewerk.