Wochenendtouren Tirol Rother Wanderbuch | wandelgids

30 routes

19,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Wochenendtouren Tirol Rother Wanderbuch | wandelgids
Regio
Uitgavedatum 2020
Uitgever

Serie

ISBN

9783763332052

Categorie ,
2020 | Bergverlag Rother | Rother Wanderbuch | 9783763332052
Extra titelinformatie

Een weekend in de bergen is als een korte vakantie! En Tirol heeft een aantal leuke bestemmingen te bieden voor een korte vakantie. Maar waar zijn de meest aantrekkelijke routes met overnachtingen in hutten? Het andere wandelboek "Wochenendtouren Tirol" geeft 30 antwoorden.

Het beschreven gebied strekt zich uit van de Arlberg tot aan het laagland en omvat de enorme diversiteit van de Lechtal-, Ötztal- en Stubaier Alpen. Het brengt u ook naar de hoogalpiene gebieden op de hoofdkam van de Alpen, waar u tijdens spannende beklimmingen een hoogte van meer dan 3000 meter kunt bereiken. Talrijke tochten spreken de ambitieuze bergliefhebber aan, maar er zijn ook enkele gemakkelijkere, zoals een wandeling door de Karwendel. De rondwandelingen zijn in een tijdsbestek van twee tot maximaal vier dagen te doen.


Alle tochten worden in detail beschreven en hun moeilijkheidsgraden worden nauwkeurig aangegeven. Het boek bevat wandelkaarten met ingetekende routes, hoogteprofielen en geeft de GPS-gegevens om te downloaden. En met een royale hoeveelheid foto's wilt u meteen uw rugzak inpakken en op weg gaan naar de prachtige bergregio's van Tirol!