Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Zwitserland en Oostenrijk (en Alpen als geheel) > Zwitserland > wanderwege Schweiz | overzichtskaart Zwitserland met wandelroutes

wanderwege Schweiz | overzichtskaart Zwitserland met wandelroutes

LAW’s en kortere wandelingen

16,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
wanderwege Schweiz | overzichtskaart Zwitserland met wandelroutes
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

ISBN

9783259022009

Categorie
2023 | Kümmerly & Frey | 9783259022009
Extra titelinformatie

De nationale en regionale langeafstandswandelroutes van Zwitserland en een selectie van populaire lokale paden, overgedrukt op een water- en scheurbestendige versie van de wegenkaart 1:301.000 van Hallwag Kümmerly + Frey, plus een lijst van alle langeafstandsroutes.

Het Zwitserse netwerk van nationale en regionale routes wordt weergegeven met hun officiële nummers en veel routes tonen ook afstanden en looptijden van afzonderlijke etappes. Er zijn ook talloze andere lokale routes aangegeven. Moeilijkere bergpaden worden speciaal aangegeven. Symbolen geven berghutten, campings, jeugdherbergen, natuurvriendenhuizen en geselecteerde plaatselijke hotels aan. De kaart heeft lengte- en breedtelijnen met intervallen van 10'. De legenda van de kaart is ook in het Engels.

Op de achterkant staat een uitgebreide index met lijsten van geografische kenmerken (bergtoppen, passen, rivieren, enz.), bezienswaardigheden, enz. Er is ook een lijst met de zeven nationale langeafstandsroutes en 62 regionale langeafstandspaden.