Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Frankrijk > Zuidoost-Frankrijk > Franse Alpen: noord > Vercors. 22 belles balades | wandelgids

Vercors. 22 belles balades | wandelgids

Een boek dat tot je spreekt, in je oor zingt en je vleugels geeft!

21,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Vercors. 22 belles balades | wandelgids
Regio
Uitgavedatum 2021
TaalFrans | met onze woordenlijst
Uitgever

ISBN

9782846404976

Categorie
2021 | Dakota | 9782846404976
Extra titelinformatie

22 wandelingen in de Vercors: tussen de Isère en de Drôme, ontdek de mooiste paden van dit beschermde gebied.
Het Oost-Balkon, de Hoge Plateau's, het keteldal van Archiane, de Grand Veymont.

Kaart in vogelvlucht (3D) langs de attracties - Luister naar het advies van deskundigen - Herkennen 150 lokale vogelgeluiden.

De landschappen volgen elkaar op en men gaat van duizelingwekkende kliffen naar kalme bergweiden. Een beschermd gebied waar de fauna en flora overvloedig aanwezig zijn: steenbokken, steenarenden, gemzen, marmotten. Ontdek mooie wandelingen, in het boekje prachtig afgebeeld met met de panoramische pagina's of zoek de wandeling bij u in de buurt met de mobiele app.
Het uitbundig geïllustreerde boek laat u met bijna 150 afbeeldingen, dubbele-pagina foto's en gedetailleerde dierenillustraties onderdompelen in het hart van de natuurgeheimen van de regio. Maak u vertrouwd met de voorgestelde tochten door de praktische informatie te lezen (moeilijkheidsgraad, toegankelijkheid, duur.)

Liefhebbers met veel kennis van de lokale natuur vertellen u hun anekdotes over de wandeling of over de fauna en flora die ter plaatse te observeren zijn. Blijf altijd op de juiste weg dankzij de volledige geolocatie van de route. Activeer in geval van twijfel uw GPS en weet meteen waar u zich bevindt ten opzichte van de route van de wandeling.
De mobiele app is volledig inbegrepen in uw aankoop. Het enige wat je moet doen is het downloaden.
Voor het eerst maakt een gids gebruik van zowel de visuele kwaliteit van het boek (prachtige foto's in groot formaat, plezier om door te bladeren) en van alle praktische mogelijkheden van de digitale technologie (geolokalisatie, geluid en video, interactiviteit).