Kaarten en gidsen > Fietsen > Meerdaagse fietsvakanties > Europa > Benelux > België & Luxemburg > Wallonië (Ardennen) > Van Amsterdam naar Rome, dl. 1 (Benjaminse fietsgids)

Van Amsterdam naar Rome, dl. 1 (Benjaminse fietsgids)

Maastricht – Ardennen – Metz – Vogezen – Basel 620 km

22,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Van Amsterdam naar Rome, dl. 1 (Benjaminse fietsgids)
Regio ,
UitgavedatumDecember 2022
Uitgever

Serie

ISBN

9789080649729

Auteursnaam

Paul Benjaminse, Carto Studio

Categorie ,
December 2022 | Benjaminse Uitgeverij | Onbegrensd Fietsen | 9789080649729 | Paul Benjaminse, Carto Studio
Extra titelinformatie

Van Maastricht naar Basel (via Luxemburg/Elzas). Dit is het eerste deel uit een serie van drie over de Fietsroute van Amsterdam naar Rome.

De route wordt gekenmerkt door landschappelijke aantrekkelijkheid, rustige weggetjes en het vermijden van een teveel aan reliëf (voor zover dit mogelijk is). ++ Alle kaarten zijn op een schaal van 1 : 100 000 en voorzien van reliëfweergave en bebossing. Voor de passage van kleine steden en enkele dorpen zijn stadsplattegrondjes toegevoegd. De gidsen zijn voorzien van een stevige ringband voor intensief gebruik. In de nieuwe editie wordt ook het traject van de Vennbahn opgenomen, een fietspad van meer dan 100 kilometer door de Ardennen over een oude spoorwegbedding. Dat betekent dat je over dat traject maximaal 2% hoeft te klimmen. Ook een vlakkere variant in Lotharingen (via Metz) is nu opgenomen.

Paul Benjaminse bij de nieuwe editie (november 2022): "De afgelopen drie maanden heb ik gewerkt aan de herdruk van Rome deel 1. Dit keer heb ik het bijna volledig alleen gedaan. Dat betekent dat ik nu iedere steen twee keer heb omgedraaid voordat ik tevreden was. Er zijn nieuwe routes bijgekomen. Alle kaarten zijn nu van uitgebreide routeprofielen voorzien. De tekst is helemaal herzien, waaronder ook de lijst met overnachtingsadressen die per november 2022 volledig up-to date zijn. Het was zeer bevredigend om alles in één hand te hebben en de lay-out kon daardoor ook strakker worden waardoor het aantal pagina's met zes geslonken is. De negende druk zit daarmee stevig in elkaar. Ondanks de gestegen papierprijs is de prijs gelijk gebleven. "