Russia | landkaart, autokaart 1:6.000.000

13,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Russia | landkaart, autokaart 1:6.000.000
Regio
Uitgavedatum 2019
Uitgever

ISBN

9781771296670

Categorie
2019 | ITM | 9781771296670
Extra titelinformatie

Rusland is een zeer groot land. Ten westen van de Oeral ligt Europees-Rusland, en de rest is er in de loop van eeuwen bijna als bijzaak bijgekomen en vult de achterkant van deze relatief gedetailleerde kaart. Het grootste deel van de bevolking is geconcentreerd in het westen, daarom is dit deel op een grotere schaal is afgebeeld om voldoende ruimte te bieden om de vele steden en het wegen- en spoorwegennet te kunnen tonen. De meeste bezoekers vliegen op Moskou en reizen dan per trein naar andere steden, hoofdzakelijk in het Russische binnenland, maar ook door in te stappen op de Trans-Siberische spoorweg.

De andere kant toont de uitgestrekte taiga en bossen van Perm naar het oosten tot Vladivostok. Daar te komen per trein duurt ongeveer een week, als de weersomstandigheden het toelaten. Geografisch gezien is Aziatisch Rusland veel groter, zodat het op een kleinere schaal kan worden getoond. Voor wie meer details wenst, publiceren ITM en Reise-Knowhow ook kaarten van Siberië en van de Republiek van het Verre Oosten/Kamtsjatka schiereiland. Daarnaast geeft ITM ook een wegen/treinatlas van het Trans-Siberische spoorwegnet uit.

Rusland is niet het gemakkelijkste land om binnen te komen, maar eenmaal daar, is het een onvergetelijke ervaring. De legenda omvat: wegen volgens classificatie, rivieren en meren, nationale parken, vliegvelden, nuttige plaatsen, mijnbouw, snelwegen, hoofdwegen, dierentuinen, en nog veel meer...