Reizen langs de sterrenweg | Arno Cuppen

24,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Reizen langs de sterrenweg | Arno Cuppen
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

ISBN

9789493198487

Auteursnaam

Arno Cuppen en Huberta Wiertsema

Categorie ,
2023 | Zilt | 9789493198487 | Arno Cuppen en Huberta Wiertsema
Extra titelinformatie

Veel pelgrims schreven al over de camino, deze magische pelgrimsweg. Nu vertellen twee herbergiers hun verhaal. Beleef mee wat het betekent om een pelgrimsherberg te runnen.

Hoe geef je gastvrijheid vorm, ook als de camino steeds drukker en commerciëler wordt? Hoe houd je de drempel van de herberg laag, terwijl je voor eigen risico werkt? Hoe zorg je voor goed onderdak én heb je aandacht voor de innerlijke reis van je gasten? Hoe blijf je authentiek? De camino nodigt uit om vrij én verbonden te zijn. Arno en Huberta ervaren op deze Sterrenweg, als pelgrims en als herbergiers, de verbinding met anderen en het andere. En tegelijk gaan ze hun eigen weg. Gaandeweg ontdekken zij dat ook het herbergier-zijn een pelgrimstocht is: langs toppen, door dalen en met onverwachte wendingen. Een echt reisverhaal met circa 600 foto's. In de Middeleeuwen werd de camino, de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, gezien als een Sterrenweg: een aardse weerspiegeling van de hemelse Melkweg. Alles was immers verbonden met alles.

In Reizen langs de Sterrenweg beschrijven Arno Cuppen en Huberta Wiertsema hoe het lopen van deze camino hun levens radicaal verandert: ze beginnen hun pelgrimsherberg L'Esprit du ChemiN.