reisgids Sint Maarten & Saba

24,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
reisgids Sint Maarten & Saba
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9789493300798

Categorie
2023 | Edicola | PassePartout | 9789493300798
Extra titelinformatie

Na de succestitels over Curaçao, Bonaire en Aruba, belicht Ellen de Vriend nu de kleinere eilanden die als gemeenten onderdeel zijn van het Koninkrijk der Nederlanden en een steeds aantrekkelijker vakantiebestemming gaan vormen. Sint Maarten is met een Frans en Nederlands eilanddeel twice the fun. Dubbel plezier dus. Het is prachtig met 37 gratis toegankelijke zandstranden, strakblauwe baaien, gezellige eettentjes en een schitterende natuur. Saba en Sint Eustatius zijn Nederlands en piepklein en daardoor onderscheiden ze zich. Beide eilanden staan bekend om hun imposante natuur en onderwaterwereld.

Voor alle eilanden geldt natuurlijk dat ze een sfeer en relaxtheid uitstralen die aanstekelijk werkt en een garantie bieden voor een heerlijk verblijf. Saint Barthélemy is Frans. Het eiland staat bekend als hotspot voor de rich and famous en wordt niet voor niets de Côte d'Azur van het Caribisch gebied genoemd. De mooie stranden en baaien, groene heuvels en laid-back sfeer hebben een enorme aantrekkingskracht. Je kunt er wandelen, fietsen en (water)sporten, een kijkje nemen in de musea en shoppen. Deze pareltjes van de Cariben zijn perfect te combineren tijdens één vakantie. Veerboten en vliegtuigjes onderhouden een dagelijkse verbinding. Een mix van het goede Caribisch-Nederlandse leven met een mondaine Franse touch. Het boek heeft ruim 300 foto's, een handige landkaart waarmee je op pad kunt en tientallen tips en leuke adresjes.

Ellen de Vriend is thrillerschrijfster en freelance (reis)journalist en al talloze keren langdurig op de eilanden geweest. Ze houdt niet van gebaande wegen en bezoekt ook juist de minder bekende locaties.