Nordseeküste Schleswig-Holstein reisgids

met Sylt, Föhr, Amrum

18,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Nordseeküste Schleswig-Holstein reisgids
Regio
Uitgavedatum 2021
TaalDuits
Uitgever

ISBN

9783831734900

Pagina aantal

324

Categorie
2021 | Reise Know-How Verlag | 9783831734900 | 324
Extra titelinformatie

De Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein strekt zich hemelsbreed ongeveer 150 km uit - beginnend bij het stadje Brunsbüttel en oplopend naar het noorden tot aan de Deense grens. Daartussen liggen kleine steden met charmante stadscentra, dorpen met sierlijke kerken en boeiende musea, evenals de Noordzee-eilanden Amrum, Föhr en Sylt en verschillende Halligen. Maar bovenal vindt u hier talrijke dijken, de Waddenzee en heldere lucht.

Wie de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein individueel wil ontdekken, vindt in deze reisgids gedetailleerde informatie over de natuur, geschiedenis en cultuur van de regio en over alle bezienswaardigheden, inclusief 40 pagina's met excursies naar de Noordzee-eilanden en naar Denemarken. De apart aangegeven hoogtepunten en de gemarkeerde tips voor kindvriendelijke of duurzame aanbiedingen en activiteiten zorgen voor een goede reisplanning. 16 overzichtskaarten en stadsplattegronden, een kleine taalhulp in het Nederduits en talrijke verwijzingen in het boek zorgen ervoor dat u snel uw weg kunt vinden.

De huidige 11e editie begint met een gedetailleerd inleidend hoofdstuk waarin de Noordzeekust van Sleeswijk-Holstein in één oogopslag wordt gepresenteerd en met topaanbevelingen van de auteur en een tijdlijn die het verloop van het jaar weergeeft.