Kaarten en gidsen > Reisgidsen > Europa > Benelux > Nederland > Nederland – Eropuit in elk seizoen

Nederland – Eropuit in elk seizoen

20,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Nederland – Eropuit in elk seizoen
Regio
Uitgavedatum 2020
Uitgever

ISBN

9789083042787

Auteursnaam

Marlou Jacobs en Godfried van Loo

Categorie
2020 | REiSREPORT | 9789083042787 | Marlou Jacobs en Godfried van Loo
Extra titelinformatie

Reisjournalisten Marlou Jacobs en Godfried van Loo reisden de afgelopen maanden door alle provincies van het land. Het resultaat is hun nieuwe reisboek 'Nederland - Eropuit in elk seizoen', met 216 pagina's vol historische achtergrondverhalen en foto's.

Mooie plekken en verhalen

De gids behandelt 20 kleinere stadjes, nabijgelegen dorpen en hun omgeving. Eeuwenoude plaatsen zoals Appingedam, Brielle, Gorinchem en Ootmarsum met een beschermd stads- of dorpsgezicht, een rijke geschiedenis en relatief onbekende bezienswaardigheden. De steden en regio's komen uitgebreid aan bod, maar ook verhalen over Nederland als geheel. De moord op Bonifatius in Dokkum, de bloeitijd van de Hanzesteden, de VOC en de Tachtigjarige Oorlog passeren de revue.

Honderden foto's en routes

Honderden actuele foto's en interessante verhalen nemen de lezer mee 'op reis' door eigen land. In eerste instantie veilig thuis op de bank, daarna door zelf op pad te gaan. Met tientallen wandel- & fietsroutes, restauranttips en slaapplekken staat het boek garant voor interessante dagtrips of weekenden weg, het hele jaar door.

Met een gratis mobiele app kunnen lezers bovendien op eigen gelegenheid de plekken ontdekken.

4K Sfeer video van een aantal van de behandelde steden: