Los van alles | Mariska Woertman

Zwerven over de wereldzeeën

25,00

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Los van alles | Mariska Woertman
Regio
UitgavedatumOktober 2023
Uitgever

ISBN

9789493319080

Auteursnaam

Mariska Woertman

Categorie ,
Oktober 2023 | Brandt | 9789493319080 | Mariska Woertman
Extra titelinformatie

Je durven overgeven aan een leven op zee, in een altijd bewegend huis van het formaat studentenkamer. Het reizende leven gaf Mariska en haar gezin ongekende vrijheid. En toen kwam covid en was opeens niets meer zeker.

Mariska's boek gaat niet alleen over haar avontuurlijke reis. Het is een persoonlijk verhaal over durven loslaten en de onzekerheid omarmen. Over varen op wind en intuïtie, over omgaan met onverwachte gebeurtenissen. Wat gebeurt er met een moeder, een partner en een vrouw met een succesvolle carrière wanneer ze loskomt van het vertrouwde patroon van presteren en consumeren? Een droom najagen. Mariska en haar man deden het. Huis in de verkoop, werk opzeggen, iedereen uitzwaaien en met twee jonge dochters op hun zeilboot Zouterik de oceanen over, los van agenda's en stress - dacht ze vooraf...

Mariska Woertman (Hellendoorn, 1972) maakte na haar studie Journalistiek carrière in marketing en communicatie. Tijdens haar zeilreis dreef haar passie voor vertellen opnieuw naar boven; haar verhalen werden gepubliceerd door LINDA online, De Stentor, Tubantia, Zeilen, de Wereldwijven en RTV Oost. Mariska, Tjaart, Linde en Berber wonen op Texel.