Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Zwitserland en Oostenrijk (en Alpen als geheel) > Oostenrijk > Karinthië > Kompass wandelkaart KP-63 Millstätter See - Nockgebiet

Kompass wandelkaart KP-63 Millstätter See - Nockgebiet

kaart 1:50.000

14,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Kompass wandelkaart KP-63 Millstätter See - Nockgebiet
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9783991217855

Categorie
2023 | Kompass Wandelkaarten | Kompass Oostenrijk | 9783991217855
Extra titelinformatie

Goede wandelkaart (tevens fietsroutes en/of skitouren - zie cover!) gedrukt op weerbestendig materiaal. Wandelingen in rood ingetekend en met versch. symbolen voor div. moeilijkheidsgraden en andere prakt. info. Met in het begeleidende boekje kaarten op 1:25.000 van de mooiste en/of drukste gebieden. Reliëfaanduiding d.m.v. hoogtelijnen. Met symbolen voor campings, parkeerterreinen, uitzichtpunten en overige toeristische informatie. Inbegrepen is een QR-code waarmee u wordt geleid naar de digitale kaart (zoombaar) van dit gebied. In het begeleidende boekje staat tevens wat toeristische (wandel)informatie (Duitstalig).

Zoekt u een kaart die net naast deze ligt..? Kijk op het bladoverzicht, dat u vindt op één van de hier getoonde afbeeldingen, en typ het nummer van de gewenste kaart in het zoekveld (hierboven), voorafgegaan door KP- .

TIP: klik op de serienaam, dan krijgt u alle Kompass kaarten van Oostenrijk op nummervolgorde