Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Zwitserland en Oostenrijk (en Alpen als geheel) > Oostenrijk > Tirol > Kompass wandelkaart KP-42 Landeck-Nauders-Samnaungruppe

Kompass wandelkaart KP-42 Landeck-Nauders-Samnaungruppe

kaart 1:50.000; Serfaus, Fiss, Reschenpass

14,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Kompass wandelkaart KP-42 Landeck-Nauders-Samnaungruppe
Regio
UitgavedatumMei 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9783991217886

Gebied

Ötztaler Alpen, Lechtaler Alpen

Categorie
Mei 2023 | Kompass Wandelkaarten | Kompass Oostenrijk | 9783991217886 | Ötztaler Alpen, Lechtaler Alpen
Extra titelinformatie

Kompass: "De 4in1 wandelkaart is nu nog duidelijker en beter leesbaar. De wandelkaarten van de topwandelgebieden zijn voorzien van een extra kaart op gedetailleerde schaal. Het begeleidende gidsje (Duitstalig) informeert u over alles wat met het buitenleven te maken heeft en ook de gratis app voor onderweg is inbegrepen. Dit vormt de perfecte basis voor het plannen van een wandeltocht. De nauwkeurige cartografie toont alle toegankelijke wandelroutes inclusief classificatie. Ook informatie zoals zwembaden, via ferrata's, kinderspeelplaatsen, hutten en nog veel meer zijn in de kaart opgenomen. Dankzij de scheur- en weerbestendige papierkwaliteit is de kaart bij elk weer een trouwe metgezel."

Zoekt u een kaart die net naast deze ligt..? Kijk op het bladoverzicht, dat u vindt op één van de hier getoonde afbeeldingen, en typ het nummer van de gewenste kaart in het zoekveld (hierboven), voorafgegaan door KP- .

TIP: klik op de serienaam, dan krijgt u alle Kompass kaarten van Oostenrijk op nummervolgorde