Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Duitsland > Zuid-Duitsland > Beieren > Beierse Alpen > Kompass wandelkaart KP-182 Isarwinkel

Kompass wandelkaart KP-182 Isarwinkel

wandelkaart Bad Tölz, Lenggries, Tegernsee, Kochelsee, Achensee (A), Karwendelgebirge 1:50.000

13,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Kompass wandelkaart KP-182 Isarwinkel
Regio
UitgavedatumSeptember 2021
Uitgever

Serie

ISBN

9783991212157

Categorie
September 2021 | Kompass Wandelkaarten | Kompass Oberbayern | 9783991212157
Extra titelinformatie

Wandelkaart (tevens ski- en/of fietsroutes - zie cover), gedrukt op scheur- en watervast materiaal. Wandelingen in rood ingetekend. In berggebieden worden de moeilijkheidsgraden van de routes zichtbaar gemaakt aan de hand van verschillen in de routelijnen. Reliëfaanduiding d.m.v. hoogtelijnen. Met symbolen voor campings, parkeerterreinen, berghutten, uitzichtpunten en overige toeristische informatie. Inbegrepen is een QR-code waarmee u wordt geleid naar de digitale kaart (zoombaar) van dit gebied. Sommige kaarten gaan vergezeld van een boekje waarin een aantal extra gedetailleerde kaarten van dit gebied zijn opgenomen, plus enige toeristische streekinformatie (Duitstalig).

Zoekt u een ander nummer in de Kompassreeks? Typ in het zoekveld KP- gevolgd door het nummer. Of klik op de serienaam, dan verschijnen alle kaarten in deze reeks op volgorde.