Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelkaarten > Europa > Duitsland > Zuid-Duitsland > Beieren > Beierse Alpen > Kompass wandelkaart KP-08 Tegernseer Tal

Kompass wandelkaart KP-08 Tegernseer Tal

wandelkaart Mangfallgebirge, Gmund am Tegernsee 1:25.000

14,95

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Kompass wandelkaart KP-08 Tegernseer Tal
Regio
Uitgavedatum 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9783991218265

Categorie
2023 | Kompass Wandelkaarten | Kompass Oberbayern | 9783991218265
Extra titelinformatie

Kompass: "De 3in1 wandelkaart is nu nog duidelijker en beter leesbaar. Een begeleidend (Duitstalig) gidsje informeert je over alles wat met het buitenleven te maken heeft en er is ook een gratis app voor als je onderweg bent. Dit vormt de perfecte basis voor het plannen van een wandeltocht. De nauwkeurige cartografie toont alle toegankelijke wandelroutes inclusief classificatie. Ook informatie zoals zwembaden, via ferrata's, kinderspeelplaatsen, hutten en nog veel meer zijn in de kaart opgenomen. Dankzij de scheur- en weerbestendige papierkwaliteit is de kaart bij elk weer een trouwe metgezel.

Het Tegernseedal ligt ten zuiden van München aan de rand van de Beierse Voor-Alpen. Een netwerk van meer dan 300 km wandelpaden doet het hart van de wandelaar sneller kloppen. Of het nu gaat om ontspannende wandelingen langs de Tegernsee of meer uitdagende avontuurlijke wandelingen - hier is voor elk wat wils."