Hüttentouren mit Hund Alpen | wandelen met je hond

28 Mehrtagestouren – mit grossem Ratgeberteil

28,95

niet direct leverbaar
mail ons voor de levertermijn

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Hüttentouren mit Hund Alpen | wandelen met je hond
Regio
UitgavedatumJuni 2023
Uitgever

ISBN

9783763333158

Categorie ,
Juni 2023 | Bergverlag Rother | 9783763333158
Extra titelinformatie

Is een huttentocht in de Alpen met een hond wel mogelijk? Zeker wel, zoals het wandelboek "Hut Trekking with Dog" bewijst.

Iedereen die ervan droomt om meerdere dagen met zijn geliefde viervoeter door fascinerende bergwerelden te wandelen en 's avonds in rustieke hutten door te brengen, komt in dit standaardwerk aan zijn trekken. 28 meerdaagse tochten, van de Königssee via Slovenië en de Dolomieten naar Zwitserland, bieden inspiratie voor beginnende en ervaren bergbeklimmers en hun viervoeters. Dit boek geeft alle belangrijke informatie en tips om het voor wandelaar en hond tot een geslaagde onderneming te maken.

De speciale aandacht van de wandelingen gaat uit naar de vereisten voor honden en naar hondvriendelijke hutten en berghutten. Alle belangrijke informatie voor hondenbezitters, zoals de aard van het traject, waterpunten, aanlijnplicht, versnaperingen en overnachtingen met honden in hutten worden gepresenteerd. Een uitgebreide gids met checklists en informatie over uitrusting, training en voeding voor honden op trektochten vergemakkelijkt de voorbereiding.

Auteur Romy Robst is jarenlang op pad geweest met Lotte, de beste wandelhond ter wereld, zoals ze zelf zegt, heeft voor dit boek enkele honderdduizenden hoogtemeters beklommen en uren gestoken in onderzoek naar hondvriendelijke hutten. Het resultaat is bijna 2000 droomkilometers voor mens en hond, die in dit boek zorgvuldig worden beschreven.