Großer Alpenstraßenführer (28. Auflage)

Grosser Alpenstrassenführer

52,50

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Großer Alpenstraßenführer (28. Auflage)
Regio
UitgavedatumJuni 2021
Gewicht0.88 kg
Uitgever

ISBN

9783850477796

Gebied

mtr, Van Wenen tot Marseille

Pagina aantal

624

Formaat

130 x 220 x 36 mm

Categorie ,
Juni 2021 | 0.88 kg | Denzel | 9783850477796 | mtr, Van Wenen tot Marseille | 624 | 130 x 220 x 36 mm
Extra titelinformatie

Uitgebreide gids over alle berijdbare hoogtepunten van de Alpen en de mooiste en meest bijzondere bergroutes tussen Wenen en Marseille voor sportief-toeristische automobilisten, motorrijders en racefietsers.

Het internationaal beproefde standaardwerk voor sportief-toeristische auto's en tweewielers! Uit de veelheid van berijdbare hoge punten binnen de wijde Alpenboog van Wenen tot Marseille werden ongeveer 700 van de interessantste alpenwegen en bestemmingen geselecteerd, waarbij zowel met geasfalteerde als met onverharde routes rekening werd gehouden. Alle schilderachtige toeristische en panoramische wegen, de laatste "wilde passen", voormalige militaire wegen, kloven en andere merkwaardige wegen in de bergen worden in detail beschreven. In vergelijking met de vorige editie zijn er extra routes opgenomen, er zijn nu 518 kerncijfers op 624 bladzijden. Gedetailleerde beschrijvingen van de toestand van de wegen en de huidige toestand.

345 kleurenfoto's, 109 kaarten, 2 grafieken. Hoogteprofielen geven informatie over het verloop van hellingen en dalingen. Hellinginformatie voor alle wegen in procenten. Tunnel- en galerijhoogtes belangrijk voor bestuurders van campers en bussen. De evaluatie van de rijmoeilijkheden wordt gedifferentieerd volgens de Denzel-Alpenstraßen-Skala van 1 tot 5 met tussenliggende niveaus. Voor de landschappelijke classificaties worden 0 tot 3 sterren toegekend. Kleurcodering per land, symbolen voor makkelijke en moeilijke gravelwegen, symbolen voor tolwegen. Duidelijke lay-out. Handzaam, gemakkelijk mee te nemen formaat 12, 5 x 22 cm, duurzame kaft. Een speciale gids, die de harten van gepassioneerde Alpenrijders sneller doet kloppen!

De auteur en samensteller Harald Denzel, zelf een enthousiast all-terrainrijder, staat sinds 1988 aan het hoofd van Denzel Verlag. Bij zijn onderzoekswerk hecht hij veel belang aan actualiteit, eigen verkenningen en gedetailleerde routebeschrijvingen. Dankzij hem zijn verschillende ontdekkingen en eerste publicaties van avontuurlijke gravelwegen tot stand gekomen.