Kaarten en gidsen > Wandelen > Wandelgidsen > Europa > Zwitserland en Oostenrijk (en Alpen als geheel) > Oostenrijk > Wenen > Genusswandern mit der Wiener S-Bahn | wandelgids Wenen e.o.

Genusswandern mit der Wiener S-Bahn | wandelgids Wenen e.o.

17,90

direct leverbaar!

Titelspecificaties
Titelspecificaties
Genusswandern mit der Wiener S-Bahn | wandelgids Wenen e.o.
Regio ,
Uitgavedatum 2023
Uitgever

Serie

ISBN

9783763332700

Auteursnaam

Johanna Stöckl, Rosemarie Pexa

Categorie
2023 | Bergverlag Rother | Rother Wanderbuch | 9783763332700 | Johanna Stöckl, Rosemarie Pexa
Extra titelinformatie

De mogelijkheden voor wandelingen en trektochten rond Wenen zijn gevarieerd en verleidelijk. De beroemde Weense stadswandelpaden leiden in een mum van tijd naar prachtige bestemmingen: Je kunt het schilderachtige Weense bos verkennen, door wijngaarden wandelen of de Hermannskogel beklimmen, het hoogste punt van Wenen. Een must voor plezierwandelaars is de Donau, die je verleidt tot ontspannende wandelingen langs de weilanden. Het natuurlijke en culturele landschap van het Weinviertel opent ook zijn deuren voor aangename wandelingen. Voor wie meer sportieve uitdagingen zoekt, lonken de uitlopers van de Weense Alpen met hun panoramische bergen en vergezichten.

De plezierwandelingen rond Wenen worden gepresenteerd met betrouwbare routebeschrijvingen, wandelkaarten met gemarkeerde routes en hoogteprofielen.GPS-gegevens zijn beschikbaar om te downloaden, zodat u gemakkelijk kunt navigeren.Er is ook praktische informatie over S-Bahn verbindingen en de goedkoopste kaartjes.Alle wandelingen zijn snel en gemakkelijk te bereiken.

- de mooiste excursie-ideeën rond Wenen
- gedetailleerde wandelkaarten
- informatieve hoogteprofielen
- GPS-tracks om te downloaden

Bij deze wandelingen begint het plezier al bij de reis: De Weense S-Bahn brengt je comfortabel en snel naar het platteland. De prachtige wandelbestemmingen rond Wenen zijn direct vanuit de hoofdstad bereikbaar - zonder overstappen en ver weg van de verkeersdrukte. Het Rother wandelboek "Genusswandern mit der Wiener S-Bahn" presenteert 30 prachtige excursies.

Andere producten uit dezelfde regio